Popularno

Drvene edukativne kocke City, 115 komada

29.50 

Ove drvene edukativne kocke City s 115 komada omogućuju djeci da izgrade svoj vlastiti grad. Set uključuje zgrade, vozila, slova i brojeve, što potiče kreativnost, učenje i zabavu. Idealno za djecu od 3 godine nadalje.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96274
Opis

Ovaj set drvenih edukativnih kocaka “City” sadrži 115 komada koji djeci omogućuju da izgrade vlastiti grad. Kocke uključuju različite zgrade poput bolnice, škole, policijske stanice i vatrogasne postaje, kao i vozila, drveće, slova i brojeve. Ove kocke su savršene za poticanje kreativnosti, maštovite igre i učenja kroz igru.

Izrađene od visokokvalitetnog drva, kocke su obojene sigurnim, netoksičnim bojama koje su sigurne za djecu. Set potiče razvoj motoričkih vještina, koordinacije ruka-oko, prepoznavanja slova i brojeva, te osnovnih matematičkih operacija. Djeca mogu koristiti kocke za izgradnju različitih scena i priča, što pomaže u razvoju njihove mašte i socijalnih vještina.

Značajke:

  • 115 komada uključujući zgrade, vozila, slova i brojeve
  • Izrađeno od visokokvalitetnog drva s netoksičnim bojama
  • Potiče kreativnost, motoričke vještine i učenje kroz igru
  • Preporučeno za djecu od 3 godine nadalje

Ove drvene edukativne kocke “City” su savršen alat za igru i učenje, omogućujući djeci da istražuju svoju maštu dok istovremeno usvajaju važne obrazovne koncepte. Nabavite ovaj set kocaka i obogatite igru svog djeteta na zabavan i edukativan način!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drvene edukativne kocke City, 115 komada”