Prikazuje se svih 19 rezultata

Kategorije

Košara za igračke Magical

10.62 

Košara za igračke Happy

13.27 

Dječja kadica sklopiva roza

29.40 

Dječja kadica sklopiva zelena

29.40 

Drveni lančić za kolica Trkaći auto

10.60 

Drveni lančić za kolica

15.00 

Drveni lančić za kolica Jagode

10.60 

Drveni lančić za kolica Ribice

10.60 

Vrtuljak za djecu Ocean

31.60 

Vrtuljak za djecu Šumske životinje

25.92 

Vrtuljak za djecu Duga

31.60 

Visinomjer za djecu Handmade rozi

46.50 

Visinomjer za djecu Handmade zeleni

46.50 

Košara za igračke Zeko

20.31 

Košara za igračke Lav

20.31 

Košara za igračke Medo

20.31 

Košara za igračke My litlle house

17.25 

Košara za igračke My litlle house crna

17.25 

Košara za igračke Slon

20.31 

Oprema za bebe je pažljivo odabrana kolekcija koja obećava sigurnost, udobnost i zabavu za vaše bebe, dok istovremeno olakšava roditeljstvo.

U svijetu Klinci.hr, razumijemo da je svaki trenutak s vašom bebom dragocjen. Zato smo kreirali prostor gdje možete lako pronaći sve što vam je potrebno za njegu, igru i rast vašeg djeteta. Od prvih dana pa sve do trenutaka kada vaš mališan postaje znatiželjni istraživač, naša oprema prati svaki korak.

Zamislite trenutke kupanja pretvorene u veselo iskustvo s našim sklopivim kadama za bebe, dostupnima u nježnim roza i zelenim nijansama, koje ne samo da štede prostor već su i dizajnirane s misli na sigurnost vašeg djeteta. Ili, dok šetate parkom, naši drveni lančići za kolica s motivima trkaćih automobila, jagoda ili ribica dodaju šarm i zabavu, stimulirajući osjetila vašeg djeteta uz svaki pokret.

Naša misija je da svaki kutak vašeg doma postane sigurno i poticajno okruženje za igru. S košarama za igračke u veselim bojama i motivima, organizacija dječjeg prostora postaje jednostavna i zabavna. Osim toga, vrtuljci za krevetić s motivima oceana ili šumskih životinja ne samo da krase prostor iznad dječjeg krevetića već i umiruju vašu bebu, vodeći je u slatke snove.

Na Klinci.hr, svaki proizvod je odabran s ljubavlju i pažnjom. Razumijemo da je roditeljstvo putovanje ispunjeno ljubavlju, izazovima i nezaboravnim trenucima. Naša oprema za bebe odražava tu filozofiju, pružajući vam alate koji vam pomažu da se usredotočite na ono što je najvažnije – sreću i dobrobit vaše obitelji.

Otkrijte kako naša pažljivo odabrana oprema za bebe može obogatiti vašu svakodnevicu, pružajući vam mir uma znajući da ste odabrali najbolje za svoje dijete. Jer u Klinci.hr, svaki roditelj i svaka beba zaslužuju samo najbolje.