Back
Next product
Balance board s filcom Balance board s filcom - daska za ravnotežu Original price was: 70.34 €.Current price is: 49.24 €.
Uskoro dostupno

Balance Board – Daska za ravnotežu

83.62 

Vježbajte i zabavite se u isto vrijeme!

Balance Board daska za ravnotežu potiče razvoj motoričkih vještina, a istodobno je svestrana igračka koja može poslužiti kao tunel za vlakiće i autiće, ljuljačka, klupica ili tobogan.

Izvrstan proizvod i za djecu i za odrasle! Svatko će pronaći svoj način zabave.

Balance Board  jedinstven je u svojoj jednostavnosti. To nije ništa drugo do pravilno oblikovana drvena ploča. Njegov inovativni oblik omogućuje vam da ga koristite tijekom vježbanja, igre pa čak i rehabilitacije.

Vježbe na dasci za ravnotežu odlično djeluju na mišiće nogu, trbuha i kralježnice. Pomaže u oblikovanju pravilnog držanja tijela i uči održavanju ravnoteže.

Daska za ravnotežu bit će izvrstan uvod za djecu u učenje skijanja ili bordanja. A kada se vaše dijete umori od igre, dovoljno je leći na dasku i ono će se odmah pretvoriti u ljuljašku, nudeći udoban i ugodan odmor!

Najvažnija funkcija daske je da je možete koristiti za vježbanje ravnoteže! Bit će odlična za kontrolu vlastitog tijela, što će biti od koristi i djeci u razvoju i odraslima!

Kod najmlađih vježbanje će pozitivno utjecati na motoričku koordinaciju, omogućiti bolje razumijevanje upravljanja tijelom, a pomoći će i u pravilnom razvoju zglobova i mišića!

Za izradu Balance Boarda korišteno je izdržljivo drvo koje je profesionalno i pažljivo obrađeno. Sve površine daske za balansiranje pažljivo su brušene.

 

Dostupno odmah

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: 96001
Opis

Vježbajte i zabavite se u isto vrijeme!

Drvena daska za ravnotežu potiče razvoj motoričkih vještina, a istodobno je svestrana igračka koja može poslužiti kao tunel za vlakiće i autiće, ljuljačka, klupica ili tobogan.

Izvrstan proizvod i za djecu i za odrasle! Svatko će pronaći svoj način zabave.

Tehnički parametri:

  • Materijal: drvo
  • Maksimalna težina korisnika: 200 kg
  • Dimenzije ploče: 82cm x 30cm x 2cm
  • Dimenzije paketa: 85cm x 31cm x 3cm
  • Težina: 2,80 kg

Proizvod je pakiran u kartonsku kutiju.

Šifra: KX5417

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Balance Board – Daska za ravnotežu”