Dječji alat

Prikazuje se svih 6 rezultata

Kategorije

Dječji pojas s drvenim alatom

Ocjenjeno 0 od 5
14.60 

Drvena radionica 3u1

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 39.90 €.Current price is: 27.93 €.

Dječji alat u drvenoj kutiji

Ocjenjeno 0 od 5
23.23 

Drvena radionica s alatima 32 elementa

Ocjenjeno 0 od 5
49.50 

Drveni set alata u kutiji

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 29.90 €.Current price is: 22.43 €.

Drvena radionica s alatom

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 78.80 €.Current price is: 59.10 €.

U dječjem alatu nudimo raznolik izbor kvalitetnih dječjih alata i drvenih radionica, savršenih za male majstore koji žele istraživati svijet oko sebe kroz igru. Ova kolekcija je pažljivo osmišljena kako bi pružila siguran, edukativan i zabavan način za učenje i razvoj vještina kod djece.

Uključuje sve od drvenih radionica 3u1, preko kutija s alatom, do kompletnih setova s alatima, omogućavajući djeci da se na zabavan način upoznaju s osnovama obrtništva i inženjeringa.

Naši setovi su dizajnirani kako bi inspirirali male majstore da razvijaju svoje vještine, maštu i kreativnost. Od drvenih radionica koje nude višestruke mogućnosti za igru, do detaljno izrađenih setova alata koji simuliraju prave alate, svaki komad je napravljen s misijom da potakne rane razvojne faze djece.

Drvena radionica 3u1 je savršen izbor za djecu koja vole različite vrste zanata. Ovaj višenamjenski set može se transformirati i prilagoditi različitim projektima, od stolarije do mehaničkih popravaka, potičući djecu da istražuju i uče kroz igru.

Drvena kutija s alatom nudi klasičan set alata prilagođen dječjim rukama, uključujući čekić, odvijač, ključeve i još mnogo toga, savršeno za male majstore koji žele raditi na svojim projektima.

Drvena radionica s alatima (32 elementa) i drveni set alata u kutiji su idealni za djecu koja žele proširiti svoj alatni set i raditi na složenijim projektima, nudeći širok spektar alata za različite vrste radova.

Za one koji traže još veći izazov, drvena radionica s alatom pruža kompletno opremljenu radnu stanicu s 78 dijelova, uključujući radni stol, alate i pribor, omogućavajući djeci da se urone u svijet obrtništva.

Svaki proizvod u našoj kolekciji dječjeg alata izrađen je od visokokvalitetnog, ekološki prihvatljivog drveta, osiguravajući sigurnost i trajnost. Ovi edukativni setovi ne samo da potiču maštovitu igru, već i pomažu u razvoju finih motoričkih vještina, rješavanju problema i razumijevanju osnovnih principa fizike i inženjeringa.

Pozivamo vas da istražite našu ponudu i odaberete idealan set alata koji će pratiti vašeg malog majstora na njegovom putu otkrivanja i učenja. 

Dostava je besplatna za sve narudžbe