Drveni abakus Brojevi

22.83 

Drveni abakus Brojevi pomoću kojeg će vaše dijete imati priliku naučiti osnove zbrajanja i oduzimanja. Osim brojanja, igračka će razviti dječje ručne vještine i kreativnost, a učenje će biti popraćeno zabavom. U setu se nalazi drveni abakus na kojem s jedne strane postoje aktivnosti sa zbrajanjem, a na drugoj s oduzimanjem. Da biste postigli rezultat, trebate premjestiti perlice s jedne na drugu stranu.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96003
Opis

Pomoću ovog abakusa vaše će dijete imati priliku naučiti osnove zbrajanja i oduzimanja. Osim brojanja, igračka će razviti dječje ručne vještine i kreativnost, a učenje će biti popraćeno zabavom.

U setu se nalazi drveni abakus na kojem s jedne strane postoje aktivnosti sa zbrajanjem, a na drugoj s oduzimanjem. Da biste postigli rezultat, trebate premjestiti perlice s jedne na drugu stranu.

Igračka je izrađena od drveta, koje je obojano posebnom bojom sigurnom za djecu. Set uključuje abakus s kuglicama u boji, brojevima, matematičkim znakovima, tablicom množenja i šarenim oblicima u obliku blokova. Drveni elementi ugodni su na dodir i 100% su sigurni za djecu.

Visina: 6 cm, duljina: 34 cm, širina: 15,5 cm.

Certifikati: CE, EN71
Dimenzije pakiranja: 34.5 x 15 x 17.5 cm
Težina proizvoda: 1,1 kg
Materijal: Drvo
Dob djeteta: 3+

Dodatne informacije
Težina 1.1 kg
Dimenzije 34.5 × 15 × 17.5 cm
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveni abakus Brojevi”