Društvene igre za djecu

Prikazuje se svih 10 rezultata

Kategorije

Drveni šah 26x13x4 cm

Ocjenjeno 0 od 5
21.50 

Tic Tac Toe mačka i miš

Ocjenjeno 0 od 5
11.20 

Društvena igra Svemir

Ocjenjeno 0 od 5
31.20 

Društvena igra Safari

Ocjenjeno 0 od 5
33.90 

Društvena igra sa figurama životinja

Ocjenjeno 0 od 5
20.90 

Stolni nogomet

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 89.60 €.Current price is: 71.68 €.

Šah

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 12.60 €.Current price is: 7.56 €.

Drveni set za pecanje

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 31.85 €.Current price is: 25.48 €.

Drvene domino kocke

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 2.20 €.Current price is: 1.32 €.

Društvena igra Farma

Ocjenjeno 0 od 5
31.19 

Otkrijte svijet društvenih igara za djecu, gdje svaka igra donosi ne samo zabavu već i priliku za učenje i razvoj. Naša pažljivo odabrana kolekcija igara obuhvaća širok spektar tema i aktivnosti, od avantura u svemiru do safarija, osmišljenih da potaknu maštu, logičko razmišljanje i socijalne vještine kod djece svih uzrasta.

Društvene igre nisu samo izvor zabave; one su ključni alat u razvoju dječjih vještina. Kroz igru, djeca uče o matematici, logici, jeziku, i mnogim drugim područjima, dok istovremeno razvijaju socijalne vještine poput čekanja na red, dijeljenja i timskog rada. Igre kao što su “Tic Tac Toe mačka i miš“, “Društvena igra Svemir” ili stolni nogomet nude raznolike prilike za učenje kroz zabavu.

Od jednostavnih igara za najmlađe do složenijih strategija za stariju djecu, naš asortiman igara zadovoljit će potrebe i interese djece svih dobnih skupina.

Mnoge od naših igara sadrže edukativne elemente, omogućavajući djeci da uče dok se igraju.

Društvene igre dizajnirane su da okupe obitelj i prijatelje, pružajući kvalitetno zajedničko vrijeme puno smijeha i radosti.

Potaknut će djecu da koriste svoju maštu i kreativno razmišljaju.

Isto tako potiču interakciju, komunikaciju i učenje o važnosti suradnje i timskog rada. Igranje društvenih igara može poboljšati kritičko razmišljanje, memoriju i sposobnost rješavanja problema.

Pregledajte našu ponudu društvenih igara za djecu na Klinci.hr i pronađite savršenu igru koja će obogatiti slobodno vrijeme vaše obitelji. Bilo da tražite igru koja će potaknuti smijeh i zabavu ili igru koja će izazvati vaše kognitivne sposobnosti, imamo ponešto za svakoga.