Igra zbrajanja U zvijezdama

39.90 

Igra zbrajanja U zvijezdama pomoću koje će vaše će dijete naučiti brojati do 5. Ovo je drvena didaktička igračka sastavljanja i manipulacije. Dizajnirana za razvoj djetetove koordinacije ruku i očiju, učenje boja i oblika kao i pronalaska rješenja.

Dimenzije: 28 x 22 x 15 cm

Namijenjeno za djecu od 18+ mjeseci

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96100
Opis

Pomoću ove igre vaše će dijete naučiti brojati do 5. Ovo je drvena didaktička igračka sastavljanja i manipulacije. Dizajnirana za razvoj djetetove koordinacije ruku i očiju, učenje boja i oblika kao i pronalaska rješenja.

Dimenzije: 28 x 22 x 15 cm

Namijenjeno za djecu od 18+ mjeseci

Šifra dobavljača: 2448

 

Koordinacija ruka-oko

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja. Mogućnosti da ruka i prsti pravilno izvrše zadatak koji smo vidjeli okom usko je vezana uz finu motoriku. Koordinacija oko-ruka je jedna od bitnijih motoričkih osobina i ona se razvija u ranom periodu života.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. Vizualna percepcija je način na koji mozak procesira ono što vidimo, odnosno način na koji mozak interpretira, analizira i daje smisao onome što vidimo. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi. Vizualna percpecija važna je u svakodnevnom životu u različitim aktivnostima.

Razvoj logičko-matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl. Djeca najlakše uče matematiku igrajući se stvarnim predmetima. Između ostalog, svakodnevno razvrstavaju (prema boji i veličini), uspoređuju (prema duljini I veličini), nižu (prema određenom redoslijedu). Postaju mali matematičari te logički zaključuju na svoj karakterističan način – kroz igru.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Igra zbrajanja U zvijezdama”