Prikazuje se svih 5 rezultata

Kategorije

Nudimo vam raznolik izbor garaža za autiće, pista i parkirališta dizajniranih za poticanje maštovite igre i razvoj motoričkih vještina kod djece. Ova kolekcija omogućuje djeci da istražuju i uče kroz igru, pružajući im platformu na kojoj mogu razvijati maštovitost, rješavati probleme i učiti o svijetu oko sebe. Proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući dugotrajnost i sigurnost za beskrajne sate zabave.

Dobrodošli u čarobni svijet garaža za autiće gdje svaki mali ljubitelj automobila može pronaći svoje savršeno igralište. Naša pažljivo odabrana kolekcija garaža, pista i parkirališta savršena je za djecu svih uzrasta, nudeći im ne samo zabavu, već i priliku za učenje i razvoj.

 

Višenamjenska staza za autiće i kuglice nudi dvostruku zabavu. Djeca mogu koristiti i kuglice i autiće za igru, potičući razvoj fine motorike i koordinacije oko-ruka.

Izrađena od visokokvalitetnog drveta, drvena staza za autiće je savršena za sigurnu i dugotrajnu igru. Njezin jednostavan dizajn potiče kreativnost, omogućavajući djeci da izmišljaju različite staze i scenarije.

 

Garaža za autiće Vatrogasna postrojba je opremljena s više razina, liftom i helidromom. Ova garaža je idealna za male heroje. Uz dodatne vatrogasne autiće, djeca mogu stvarati uzbudljive spasilačke misije.

Drvena garaža s liftom dolazi s funkcionalnim liftom, potičući djecu da istražuju koncepte uzdizanja i spuštanja. Više parkirnih razina nudi obilje prostora za parkiranje autića.

Drvena staza s liftom i garažom + automobili: Kompletan set za svakog malog ljubitelja autića, uključujući stazu, garažu, lift i autiće. Ovaj set potiče maštovitu igru i pruža satima zabave.

Naši proizvodi su dizajnirani s misijom da potaknu maštovitu igru i razvoj vještina kod djece. Garaže za autiće nisu samo igračke; one su alati koji pomažu djeci da razvijaju maštovitost, rješavaju probleme i uče o svijetu oko sebe kroz zabavu i igru.

Pozivamo vas da istražite našu bogatu ponudu garaža za autiće na klinci.hr i pronađete savršeni set koji će oduševiti vašeg malog ljubitelja automobila. Otkrijte kako naši kreativni setovi mogu obogatiti svijet igre vašeg djeteta, potičući njegov razvoj na zabavan i edukativan način.

Naručite online i ostvarite besplatnu dostavu za narudžbe iznad 70 €.