Uskoro dostupno
drvena garaža s liftomdrvena garaža s liftom

Drvena garaža s liftom

55.80 

Drvena garaža s liftom – parking se sastoji od 27 drvenih elemenata (praonica automobila, benzinska postaja, blagajna, 4 auta, helikopter, platforma na 4 razine, cesta i komplet za montažu), nakon montaže dobit ćemo realističan super izgled garaža – parking, koja će oduševiti svakog mališana. Igračka je izrađena od drveta i obojana bojom koja je bezopasna za zdravlje vašeg djeteta.

Igračka je izgrađena od 3 razine povezane ulicama po kojima se automobili mogu voziti. Garaža je opremljena pokretnim dizalom koji se pokreće okretanjem gumba. Set uključuje 4 drvena auta i helikopter . Osim toga, igračka je opremljena autopraonicom za automobile, benzinskom postajom i rampom. Svi drveni elementi sigurni su za dijete, bez oštrih rubova i obojeni ekološkom bojom.

Visina: 46,5 cm , dužina: 50,5 cm , širina: 40 cm.

Dob djeteta:  3+

Dostupno odmah

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: 96268
Opis

Drvene igračke bezvremenski su prijedlog koji će oduševiti svako dijete. Klasična ljepota drva i njegova trajnost oduvijek su ga činili visoko cijenjenim. Ova sirovina izgleda dobro i u prirodnoj boji i u boji. Budući da je igračka izrađena od drveta, sigurna je za svako dijete. Prirodna sirovina znači da čak i ako dijete stavi igračku u usta, neće doći u kontakt s umjetnim materijalima. Nema izbočenih, oštrih elemenata koji bi mogli ozlijediti dijete. Struktura igračke savršeno odražava stvarnost. Na prvoj i drugoj etaži nalaze se parkirna mjesta i prometnica koja ih povezuje, kojom se mogu voziti automobili. Na gornjem katu je sletište za helikopter. Uz cestu se nalazi autopraonica, benzinska postaja i blagajne za parking karte.

 

 

 

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drvena garaža s liftom”