Blagajna za djecu

36.00 

Blagajna za djecu – savršena drvena igračka za učenje kroz igru! Razvijajte matematičke vještine i maštu uz ovu interaktivnu blagajnu s pratećim dodacima

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96191
Opis

Drvena blagajna za djecu je idealna igračka koja kombinira zabavu i edukaciju. Ova interaktivna blagajna omogućava djeci da razvijaju svoje matematičke vještine, prepoznaju novac i simuliraju kupovinu. Set uključuje blagajnu s funkcionalnim tipkama, ladicom za novac, skenerom, lažnim novcem i pratećim dodacima koji omogućuju realističnu igru.

Drvena blagajna je izrađena od kvalitetnih i sigurnih materijala, prilagođena dječjim rukama, što osigurava dugotrajnost i sigurnost tijekom igre. Savršena je za djecu koja vole igre uloga i žele naučiti osnove trgovanja kroz interaktivnu igru.

Uz funkcionalne tipke i skener, djeca mogu uživati u realističnom iskustvu kupovine i prodaje, što dodatno potiče njihovu maštu i kreativnost.

Blagajna za djecu dolazi s različitim dodacima kao što su lažni novac, kartice i razni proizvodi, što omogućuje djeci da kreiraju vlastite scenarije i proširuju svoje razumijevanje financija i trgovine. Ova igračka također pomaže u razvoju socijalnih vještina jer djeca mogu igrati ulogu kupca ili prodavača u igri s prijateljima ili obitelji.

Veličina artikla: blagajna cca. 14 x 16 x 10 cm, novčanica cca. 9 x 5 cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Blagajna za djecu”