-40%
Domino kockeDomino kocke

Drvene domino kocke

Original price was: 2.20 €.Current price is: 1.32 €.

Igru domino kocke zasigurno poznaju svi odrasli – na kraju krajeva, to je jedna od onih igara koja stoljećima čini večeri zabavnijima i razvija logično razmišljanje!

Dostupno odmah
 1. Besplatna dostava iznad 70€
 2. Sigurna i brza dostava
 3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96024
Opis

KLASIK MEĐU IGRAMA!

Igru domina zasigurno poznaju svi odrasli – na kraju krajeva, to je jedna od onih igara koja stoljećima čini večeri zabavnijima i razvija logično razmišljanje!

Svaka kockica je crne boje i podijeljena je na dva kvadrata s različitim brojem točaka (od 0 do 6). Ne postoje dvije iste kockice – svaka ima različitu kombinaciju bijelih točkica.

Domino kocke su pakirane u drvenu kutiju, što cijelu igru ​​čini vrlo kompaktnom – lako je možete ponijeti prijateljima, u školu ili na izlet.

Igra će biti savršena za obiteljske večeri – i sunčane i kišne. Zajedničko igranje bit će jako zabavno i lako ćete se uključiti u igru. Jer u dobrom društvu vrijeme brže prolazi!

Pravila igre:

 1. Svaki igrač dobiva maksimalno 7 domino kocaka, koje ne otkriva ostalim igračima.
 2. Početni igrač stavlja jednu domino kocku po svom izboru na stol.
 3. Ostali igrači stavljaju sljedeće kockice u smjeru kazaljke na satu, ali držeći se pravila da svaki postavljeni blok mora dodirivati ​​drugi blok s istim brojem točkica.

Osim standardnog igranja, što kažete na stvaranje fantastičnih staza od domino kocaka? Dovoljno je postaviti kocke u okomiti položaj, na maloj udaljenosti jedne od drugih. Guranje prve kocke stvorit će domino efekt i napraviti će sjajnu predstavu!

 

Broj igrača: 2-4 osobe

Materijal: drvo

Uključeno:

 • 24x domino kocaka
 • 1x drvena kutija

Dimenzije:

 • domino kocka: 3,9 cm x 2 cm x 0,4 cm
 • pakiranje: 14,5cm x 5cm x 3cm
 • težina: 0,12 kg

Pakiran u drvenoj kutiji.

Šifra: KX5111

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drvene domino kocke”