Zvrk igračka u setu od 6 komada

15.80 

Zvrk igračka u setu od 6 komada izrađenih od visokokvalitetnog drveta. Ove šarene igračke razvijaju motoričke vještine i koordinaciju kod djece.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96188
Opis

Zvrk igračka u setu od 6 komada savršen je izbor za poticanje motoričkog razvoja i kreativnosti kod djece. Ovaj set uključuje šest različitih zvrkova, izrađenih od visokokvalitetnog drveta i obojanih netoksičnim bojama. Svaki zvrk dolazi u različitim bojama i uzorcima, što dodatno privlači pažnju mališana.

Dimenzije svakog zvrka su idealne za male ruke, omogućujući djeci da ih lako hvataju i vrte. Zvrkovi su dizajnirani tako da se lako okreću, potičući djecu na razvoj fine motorike i koordinacije ruka-oko. Osim što pružaju zabavu, ove igračke također potiču dječju maštu i kreativno razmišljanje dok pokušavaju zadržati zvrkove što dulje u pokretu.

Set igračaka je lagan i prenosiv, što ga čini idealnim za igru kod kuće ili na putu. Ove igračke su također izvrsne za grupnu igru, potičući socijalizaciju i zajedničku igru među djecom. Sigurne su za igru zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i upotrebi sigurnih materijala.

Zvrk igračka u setu od 6 komada je savršen poklon za rođendane, blagdane ili druge posebne prigode i donosi radost i osmijeh na lice svakog djeteta.

Pakiranje: 6 komada

Veličina: cca 6 cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zvrk igračka u setu od 6 komada”