Back
Next product
Mini drvena kuhinja Mini drvena kuhinja Original price was: 85.60 €.Current price is: 72.76 €.

Rolerkoster igračka Pastel

10.50 

Rolerkoster igračka Pastel oduševit će vašu djecu svojim nježnim bojama i kreativnim dizajnom. Ova drvena premetaljka savršena je za razvoj motoričkih vještina i koordinacije.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96241
Opis

Rolerkoster igračka Pastel savršena je za poticanje motoričkog razvoja i kreativnog razmišljanja kod djece. Ova drvena premetaljka izrađena je od visokokvalitetnog drveta i obojena u nježne pastelne boje koje privlače pažnju mališana. Igračka sadrži čvrstu bazu na kojoj su pričvršćene žičane staze s različitim oblicima i kuglicama koje djeca mogu pomicati duž staze.

Kroz igru djeca razvijaju finu motoriku i koordinaciju ruka-oko dok pomiču šarene kuglice i oblike duž uvijene staze. Rolerkoster igračka Pastel također potiče logičko razmišljanje i rješavanje problema, jer djeca pokušavaju provesti kuglice od jednog kraja staze do drugog.

Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sigurnosnim značajkama, ova igračka će pružiti bezbroj sati sigurne i edukativne zabave. Savršena je za roditelje koji žele kvalitetne i kreativne igračke za svoje mališane, a također je idealan poklon za rođendane ili druge posebne prigode.

Veličina: 9x9x13 cm 

Preporučena dob: od 12 mjeseci

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rolerkoster igračka Pastel”