Leteći eskimiLeteći eskimi

Leteći eskimi

15.93 

Otkrijte ovu slatku skočnu igračku leteći eskimi koju je ilustrirala Michelle Carlslund, a sastoji se od drvenog iglua s 3 lika: pametnom lisicom, nestašnim zečićem i snjegovićem.

Pritisnite, otpustite i zgrabite! Idealna drvena igračka za razvijanje koordinacije očiju i ruku.

Dimenzija: 15 x 16 x 4 cm

Namijenjeno za dob 1.5+ godina

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96054
Opis

Otkrijte ovu slatku skočnu igračku koju je ilustrirala Michelle Carlslund, a sastoji se od drvenog iglua s 3 lika: pametnom lisicom, nestašnim zečićem i snjegovićem.

Pritisnite, otpustite i zgrabite! Idealna drvena igračka za razvijanje koordinacije očiju i ruku.

Dimenzija: 15 x 16 x 4 cm

Namijenjeno za dob 1.5+ godina

Šifra dobavljača: 8534

 

Spoznajni razvoj

Razvoj spoznaje kod djeteta odvija se postupnim ovladavanjem sve složenijih shema i pojmova kao i misaonim operacijama te se odnosi na mentalne procese pomoću kojih dijete pokušava razumjeti svijet koji ga okružuje, sebi ga prilagoditi. Djetetov spoznajni razvoj odvija se kroz djetetovu aktivnu interakciju s okolinom, percepciju djetetova iskustva te kroz osiguravanje uvjeta za razvoj pozornosti i misaonih strategija.

Motoričke sposobnosti

Motoričke sposobnosti kod djece od iznimne su važnosti i na njihov razvoj je potrebno utjecati od najranije dobi. Rast i razvoj djece ovisi o okolini djeteta, pa su poticaji vrlo važni za razvoj motoričkih sposobnosti. One predstavljaju potencijal a određene su nasljednim faktorima i uvjetima u kojima dijete odrasta. U prve dvije godine, razvoj motorike prvenstveno ovisi o neurološkom sazrijevanju. Kasnije je potrebno uvježbavati već naučene pokrete.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Leteći eskimi”