Back
Next product
Ljuljačka za bebe 3u1 Siva Ljuljačka za bebe 3u1 Siva Original price was: 84.50 €.Current price is: 67.60 €.
-30%
Drveno kamenje blokoviDrveno kamenje blokovi

Drveno kamenje blokovi

Original price was: 12.60 €.Current price is: 8.82 €.

Odavno je poznato da su drvene igračke igračke koje u neoštećenom stanju mogu zabavljati generacije. Drvene kocke, kamenčići su izdržljivi – tako da nema brige, kao u slučaju plastičnih igračaka, da će oštećeni element slučajno ozlijediti dijete. 

Drveno kamenje blokovi mogu se staviti u bilo koji oblik, ali tornjevi su najspektakularniji. Uključene su različite boje blokova, tako da možete stvoriti još fantastičnije kreacije. Od njih možete stvoriti nevjerojatne uzorke – trebate samo na trenutak razmisliti i isplanirati raspored elemenata.

 


Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96170
Opis

Igra sa slagalicom izvrstan je način za razvoj ručnih vještina, spretnosti, vježbanje koordinacije oko-ruka i vježbanje sposobnosti logičkog razmišljanja. Djeca također vježbaju strpljenje i koncentraciju s igračkom. Slaganje blokova u određene oblike zahtijeva koncentraciju i bujnu maštu. Lijepe boje dodaju estetsku vrijednost i privlače pozornost djece te ih potiču na ponovnu igru. Slaganje kocki odličan je način da se zabavite s cijelom obitelji. Omogućit će vam da na zanimljiv način provedete vrijeme kod kuće s djetetom i odmah otjerate dosadu.

Dimenzije najvećeg bloka: 4/4 /5cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveno kamenje blokovi”