Back
Previous product
Drvena radionica 3u1 Drvena radionica 3u1 Original price was: 39.90 €.Current price is: 27.93 €.
-20%
Drveni vlak sa stazomDrveni vlak sa stazom

Drveni vlak sa stazom

Original price was: 65.30 €.Current price is: 52.24 €.

Vaše dijete voli vlakove, pruge i automobile? Drveni vlak sa stazom savršen je poklon koji će se sigurno svidjeti svakom mališanu, bez obzira na spol! Izvrsna je igračka za duge sate zabave s roditeljima ili vršnjacima. Postavljanje tračnica, a zatim i krajolika oko njih te isprobavanje cijelog vlaka i autića, vrlo je zabavno za svako dijete.

DUŽINA STAZE JE DO 390 CM! Ako želite da vaša staza bude duža, samo je proširite novim elementima. Drveni valjak izvrsna je ideja za razgibavanje mašte i poticanje djetetove kreativnosti. Pogodno za zabavu kod kuće i na otvorenom.

Komplet se sastoji od 89 precizno izrađenih i lijepo dorađenih elemenata koji se mogu složiti po vlastitoj zamisli.

Drveni vlak sa stazom uključuje stazu, vlak, 2 automobila, policijski helikopter s platformom za slijetanje, kamion s prikolicom, muškarce, željezničku stanicu, policijsku zgradu s garažnim prostorom, most, željeznički prijelaz s barijerama, drveće i putokaze.

Drveni vlak sa stazom vam omogućuje da u budućnosti mijenjate i proširujete stazu dodatnim elementima, a cjelina se može slobodno modificirati. Igra ima pozitivan učinak na razvoj dječje mašte i mogućnost integracije te poboljšava vještinu interakcije s drugom djecom.

Dob: 3+

 

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96157
Opis

Vlak i kamion s prikolicom povezani su magnetima – nema nepotrebnih kukica koje bi se mogle otkinuti i stvarati stalni problem djetetu da odspoji set. Magneti su jaki – ne popuštaju čak ni kada se cijeli set podigne. Staza je izrađena od drvenih elemenata koji jamče visoku otpornost na moguća oštećenja i dužu upotrebu u odnosu na igračke izrađene od plastike. Prirodni materijal također čini red od njega siguran za zdravlje djeteta. Lako se može spakirati i ponijeti sa sobom na odmor ili jednostavno prenijeti zabavu iz dječje sobe u kuću prijatelja, bake ili djeda ili u vrtić. Drveni elementi seta mogu se sigurno koristiti u pijesku ili na travnjaku. Bit će savršen kao dar za razne prigode, uklj. rođendan, dječji dan ili praznici.


Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveni vlak sa stazom”