Drveni konjić za ljuljanje ZottelDrveni konjić za ljuljanje Zottel

Drveni konjić za ljuljanje Zottel

138.00 

Drveni konjić za ljuljanje Zottel pruža djeci zabavu i razvoj ravnoteže. S prijateljskim licem i mekanim tijelom, konjić nudi zvukove galopa kad se pritisne jedno uho. Siguran je i stabilan zahvaljujući drvenom okviru i ručkama.

Baterije nisu uključene.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96285
Opis

Drveni konjić za ljuljanje Zottel pruža beskrajnu zabavu djeci generacijama i generacijama. Ovaj prekrasno dizajnirani konjić dolazi s prijateljskim licem koje će razveseliti svakog malog jahača. Njegovo sedlo i uzengije osiguravaju sigurno i udobno ljuljanje, dok čvrste drvene ručke omogućuju čvrsto držanje. Jedinstvena značajka je zvuk galopiranja koji se aktivira pritiskom na uho, dodajući dodatni element realistične igre.

Dimenzije konjića su 74x30x70 cm, a visina sjedala je približno 47 cm, s nosivosti do 30 kg. Izrađen je od visokokvalitetnog drveta, obojen sigurnim, netoksičnim bojama. Ovaj klasik među dječjim igračkama potiče razvoj motoričkih vještina, ravnoteže i koordinacije. Konjić zće biti izvrstan izbor za svaki dječji kutak i osigurat će sate zabave i smijeha.

Veličina: 74x30x70cm

Visina sjedala cca. 47 cm, max.nosivost 30 kg

Dob: 3+

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveni konjić za ljuljanje Zottel”