Dječji set za čajDječji set za čaj

Dječji set za čaj 6 dijelova

29.30 

Dječji set za čaj uključuje čajnik, dvije šalice, tanjuriće i dvije kriške limuna. Baš kako treba! Savršen za igre uloga i poticanje mašte kod djece.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96386
Opis

Uživajte u nezaboravnim čajankama s našim dječjim setom za čaj! Ovaj prekrasno izrađeni drveni set sadrži sve što je potrebno za savršenu čajanku: čajnik, dvije šalice s tanjurićima i dvije kriške limuna. Svi dijelovi su izrađeni od kvalitetnog drveta i obojani živopisnim, netoksičnim bojama koje su sigurne za djecu.

Djeca će obožavati igrati se s ovim setom, organizirajući čajanke za svoje prijatelje, plišane igračke ili članove obitelji. Igrajući se, razvijat će svoju maštu, kreativnost i socijalne vještine. Postavljanjem šalice i tanjurića, ulijevanjem “čaja” iz čajnika djeca će također vježbati finu motoriku i koordinaciju ruka-oko. Ono što je najbitnije, set se neće razbiti.

Naš dječji set za čaj nije samo igračka, već i edukativni alat koji pomaže djeci da uče o bontonu, dijeljenju i suradnji. Savršen je poklon za rođendane, blagdane ili kao iznenađenje koje će obradovati vaše mališane.

Unesite radost i učenje u dječju igru s ovim divnim dječjim setom za čaj. Savršen dodatak svakoj dječjoj sobi ili igraonici, ovaj set pružit će sate zabave i nezaboravne čajanke vašim mališanima.

 

Visina vrča: cca. 10 cm, Ø cca. 7,5 cm, visina šalice: cca. 5 cm, Ø cca. 5 cm

Dob: 3+

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječji set za čaj 6 dijelova”