Dječji drveni mikserDječji drveni mikser

Dječji drveni mikser

34.70 

Dječji drveni mikser bit će savršen dodatak svakoj dječjoj kuhinji! Ovaj šarmantni mikser za djecu izrađen je od kvalitetnog drveta i dolazi na stabilnom postolju.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96385
Opis
Unesite radost u dječju kuhinju s našim dječjim drvenim mikserom! Ova prekrasna igračka izrađena je od kvalitetnog drveta i dizajnirana je da izdrži sate i sate igre. Mikser dolazi s realističnim detaljima kao što je pomična miješalica i čvrsta zdjela za miješanje.

Djeca će uživati u pretvaranju da su pravi mali kuhari, miješajući svoje omiljene sastojke. Mikser ima ručku koju djeca mogu okretati, čime se miješalica pokreće, baš kao pravi mikser! Ova zabavna igra pomaže im da razvijaju finu motoriku i koordinaciju ruka-oko.

Igrajući se s mikserom, djeca će razvijati svoju maštu i kreativnost, izmišljajući razne recepte i igrajući uloge kuhara. Ova igračka također potiče učenje o osnovnim kuhinjskim zadacima i suradnji, pogotovo kada se igraju s prijateljima ili članovima obitelji.

Dječji drveni mikser izrađen je od sigurnih, netoksičnih materijala, što ga čini idealnim za malu djecu. Ovo je savršen poklon za rođendane, blagdane ili bilo koju drugu posebnu prigodu.

Neka vaša djeca uživaju u svakom trenutku provedenom u igri s našim dječjim drvenim mikserom. Ova igračka će im pružiti ne samo zabavu, već i priliku za učenje i razvoj kroz igru!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječji drveni mikser”