Didaktička igračka Noina arka

47.00 

Didaktička igračka Noina arka – drveni set sadrži 15 figura koje pomažu djeci razvijati motoriku i učiti o životinjama. Idealno za igru i učenje kod kuće.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96282
Opis

Otkrijte čaroliju igre s našom didaktičkom igračkom Noina arka! Ovaj drveni plug-in čamac u obliku Noine arke nije samo zabavna igračka, već i edukativni alat koji osigurava dugotrajnu zabavu i učenje za vašu djecu. Set uključuje 15 drvenih figura, uključujući 6 parova životinja, 2 ljudske figure i ljestve, sve pažljivo dizajnirane kako bi se lako uklapale u brod.

Djeca će uživati u stavljanju figura životinja kroz otvore, razvijajući tako svoje motoričke vještine i koordinaciju ruka-oko. Svaka figura je dizajnirana s detaljima koji potiču dječju znatiželju i maštu. Uklonjivi poklopac s ručkom prilagođen je djeci, omogućujući lako otvaranje broda i vađenje figura.

  • 15 drvenih figura, uključujući 6 parova životinja i 2 ljudske figure
  • Potiče razvoj motoričkih vještina i koordinacije
  • Izrađena od visokokvalitetnog drva
  • Uklonjivi poklopac s ručkom za jednostavno otvaranje i pohranu
  • Idealna za igru i učenje kod kuće

Zahvaljujući praktičnom dizajnu i edukativnim elementima, didaktička igračka Noina arka savršen je izbor za djecu koja žele naučiti više o životinjama i razviti svoje vještine kroz igru. Nabavite svoj set danas i uživajte u avanturi s Noinom arkom!

Veličina: 27x14x21cm

Dob: 1+

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Didaktička igračka Noina arka”