Zračni hokej za djecu

52.20 

Zračni hokej za djecu: Zabava i trening koordinacije u malom prostoru!

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96396
Opis

Otkrijte zračni hokej za djecu koji nudi uzbudljivu zabavu i istovremeno pomaže u razvoju motoričkih vještina i koordinacije ruka-oko. Ovaj kompaktni stol idealan je za male prostore i lako se prenosi, omogućujući djeci da uživaju u dinamičnim i brzim igrama bilo gdje.

Stolni zračni hokej dolazi s dva pakera i dva klizača, što znači da je sve što vam je potrebno za početak igre već uključeno. Površina stola ima sitne rupice kroz koje ventilator ispušta zrak, omogućujući pakovima da glatko klize po površini.

Ventilator se napaja s osam AA baterija, čime se omogućuje pakovima da lebde i brzo klize po terenu. Ovo ne samo da čini igru bržom i dinamičnijom, već i dodatno doprinosi razvoju koordinacije i refleksa kod djece.

Baterije nisu uključene.

Ova igračka je savršena za djecu svih uzrasta, a posebno je pogodna za djecu od 5 godina i stariju. Dimenzije stola (52x31x9cm) omogućuju jednostavno postavljanje na bilo koju ravnu površinu, a nakon igre, stol se može lako spremiti i ne zauzima puno prostora. Također, kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i otpornost na habanje.

Zračni hokej stol nije samo zabavan, već i edukativan. Kroz igru, djeca uče timski rad, razvijaju svoje motoričke vještine, koordinaciju ruka-oko i poboljšavaju svoje reflekse. Ovo je izvrstan način da djeca provedu vrijeme daleko od ekrana, uživajući u fizičkoj aktivnosti koja je istovremeno zabavna i korisna.

Donosite radost i aktivnost u svoj dom s ovom fantastičnom igračkom koja će zasigurno postati omiljeni izvor zabave za cijelu obitelj. Bez obzira na vremenske uvjete vani, zračni hokej uvijek nudi mogućnost za uzbudljive igre i neprekidnu zabavu. Naručite još danas i pružite svojoj djeci nezaboravne trenutke igre i smijeha!

 

Materijal: drvo, plastika

Boja: višebojna

Preporučena dob: od 5 godina

Veličina proizvoda, raspakiran: cca 57 x 31 x 10 cm

Veličina proizvoda u pakiranju: 57 x 10,5 x 34 cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zračni hokej za djecu”