podne puzzle brojevi_7podne puzzle brojevi_7

Podne puzzle brojevi

13.90 

Podne puzzle brojevi izvrstan su način učenja i igre za dijete. Zabavljajući se, mališan razvija ne samo svoju maštu, već se uči koncentraciji i prepoznavanju boja i oblika, kao i logičkom razmišljanju, vizualnoj i motoričkoj percepciji te strpljenju. Set se sastoji od 25 puzzli.

Veličina: 114x114x1 cm

 

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96272
Opis

OSLOBODITE MAŠTU I KREATIVNOST VAŠEG DJETETA – edukativne slagalice izvrstan su način učenja i igre za dijete. Zabavljajući se, mališan razvija ne samo svoju maštu, već se uči koncentraciji i prepoznavanju boja i oblika, kao i logičkom razmišljanju, vizualnoj i motoričkoj percepciji te strpljenju.
• SAFE EVA FOAM – podloga je izrađena od EVA pjene, koja se odlikuje vrlo dobrom kvalitetom i sigurna je za vašu bebu. EVA pjena je vodootporna i lako se čisti. Samo ga obrišite vlažnom krpom. Odlično ublažava u slučaju pada i vrlo je izdržljiva, dodatno ima protukliznu strukturu i izolira dijete od hladnog poda. Slagalice su 100% sigurne – ne sadrže tvari štetne za djecu. Ova podloga zadovoljava sve potrebne europske standarde i posjeduje CE certifikat.
• MNOGE MOGUĆNOSTI ZA ZABAVU – didaktička podloga nudi mnoge kreativne mogućnosti za dijete. Slagalice se mogu postaviti ravno na pod, kao i u prostornom obliku – tada dijete može stvarati razne prostorne figure. To je savršeno rješenje koje osigurava zabavu mališana, a ujedno i izvrstan način provođenja slobodnog vremena.
• VIZUALNO ATRAKTIVNO – pjenaste slagalice su vizualno izuzetno atraktivan proizvod. Odlikuju ih lijepe boje, mnoštvo oblika i visoka kvaliteta. Pojedinačni elementi sigurni su za korištenje, izdržljivi i vrlo ugodni na dodir. Vesela grafika sigurno će zapeti za oko svakom mališanu.

SPECIFIKACIJA:
• Moguća 3D gradnja: da
• mogućnost izrade ogradice: da
• protukliznost: da
• vodootporan: da
• debljina:1 cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Podne puzzle brojevi”