Hranilica za bebe 2u1, roza

69.30 

Dječja hranilica roza 2u1 je sjedalica koja se može pretvoriti u manju stolicu za stariju djecu. Mekana navlaka sjedala može se slobodno ukloniti radi lakšeg čišćenja. Za sigurnost djeteta brinu sigurnosni pojasevi u 5 točaka i blokada protiv klizanja. Zahvaljujući velikim plastičnim jastučićima na nogama, stolica je vrlo stabilna. Pladanj ima posebno udubljenje koje sprječava prolijevanje bilo čega po podu.

Hranilica za bebe 2u1 s mogućnošću transformacije u stolicu, pet točaka sigurnosnim pojasom i sklopivim dizajnom za lako skladištenje.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96382
Opis

Hranilica za bebe 2u1 koja kombinira sigurnost, udobnost i funkcionalnost te se prilagođava potrebama vašeg djeteta kako raste. Naša hranilica ima sljedeće ključne karakteristike:

  • 2u1 funkcionalnost: Ova hranilica se lako transformira u stolicu što omogućuje dugotrajnu upotrebu i praktičnost kako vaša beba prelazi iz faze hranjenja u fazu sjedenja.
  • Sigurnosni pojas s pet točaka: Osigurava maksimalnu sigurnost tijekom obroka, držeći vaše dijete sigurno pričvršćenim.
  • Uklonjivi pladanj: Pladanj se lako uklanja i pere, pružajući praktičnost i higijenu. Također, omogućuje lakše postavljanje i vađenje djeteta iz hranilice.
  • Blokada protiv proklizavanja: Hranilica je opremljena posebnom blokadom koja sprječava proklizavanje, osiguravajući stabilnost i sigurnost vašeg djeteta.
  • Sklopivi dizajn: Omogućuje jednostavno sklapanje i skladištenje, idealno za manje prostore ili za ponijeti sa sobom na putovanja.
  • Moderni dizajn u roza boji: Stilizirana tako da se uklopi u svaki interijer, dodajući estetski dodir vašem domu.
  • Jednostavno održavanje: Jastuci i dijelovi hranilice se lako čiste.
  • Stabilna konstrukcija: Izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost.

Uz ovu hranilicu za bebe 2u1, obroci postaju sigurniji i ugodniji za vaše dijete. Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, naša hranilica pruža praktičnost i udobnost, što znači da vaša beba može uživati u svakom trenutku hranjenja.

Visina: 92 cm, širina: 77 cm, dubina: 62 cm.

Dob: 6 – 36 mjeseci

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hranilica za bebe 2u1, roza”