Loptice za bebe

5.90 

Loptice za bebe su šarene senzorne kuglice različitih tekstura. Ove loptice su namijenjene najmlađima za stimulaciju senzornih receptora. Izvrsna igračka koja će se pobrinuti za pravilan razvoj vaše bebe. Bacanje, hvatanje i kotrljanje vježbat će djetetovu motoričku koordinaciju. Osim toga, svaka loptica  je opremljena piskalom, koja će stimulirati čulo sluha. One su izvrstan oblik zabave, rehabilitacije i učenja u jednom.

Opuštena beba lakše zaspi i duže spava. Kuglice će također biti odlične za kupanje. Oni će svako kupanje učiniti fanatičnom avanturom, a ne neugodnim poslom.

 

 

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96411
Opis

Loptice za bebe dolaze u setu od 6 loptica različitih tekstura: lopta s malim jezičcima, lopta s velikim izbočinama, okrugla lopta s udubinama, jež sa šiljcima, okrugla lopta s prugama, prugasta lopta. Idealna igračka za malo dijete nije samo ona koja zabavlja, već i uči. Šarene loptice bit će pomoć pri učenju naziva boja, brojanju i prepoznavanju oblika. Igra s lopticama potiče osjet vida i dodira te pozitivno utječe na razvoj djetetovih manualnih sposobnosti. Različite strukture savršene su za opuštajuću masažu vašeg mališana.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Loptice za bebe”