Back
Previous product
Ljuljačka za bebe 3u1 Siva Ljuljačka za bebe 3u1 Siva Original price was: 84.50 €.Current price is: 67.60 €.
-20%

Ljuljačka za bebe 3u1 Roza

Original price was: 84.50 €.Current price is: 67.60 €.

• RASTE ZAJEDNO S DJETETOM – ljuljačka namijenjena djeci od 8 mjeseci, kada dijete poraste i bude stabilno dovoljno je skinuti prednje prečke, a kada je dosta veliko možete skinuti sve prečke i dobiti ljuljačku- klupa (dijete maksimalne težine 30 kg).

• MATERIJAL CLEANABOO® – Prekrivači uzica, jastuk i stalak za ljuljanje izrađeni su od nježnog, baršunastog materijala Cleanaboo. Ovaj materijal ne upija vodu odmah, svaka prolivena tekućina se pretvara u kapljice, što je velika prednost za dijete.

• MODERAN DIZAJN – ljuljačka je izrađena s pažnjom na svaki sitni detalj. Materijal je mekan, ugodan i nježan na dodir. Detalji kao što su pomponi na jastuku ili uzice daju još više šarma ljuljački, savršeno nadopunjujući skandinavski stil.

• DRVENA I FUNKCIONALNA – potpuno je sigurna za dijete, rubovi su zaobljeni i cijela je precizno ispolirana. Mogućnost skidanja materijalnih dijelova ljuljačke, kako biste na jednostavan način mogli brinuti o higijeni i zdravlju vašeg mališana.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96172
Opis

Ljuljačka za bebe 3u1 Roza

• SPECIFIKACIJA – roza boja, materijal: Cleanaboo ® + borovo drvo, starost: preporučeno od 8 mjeseci, maksimalno opterećenje: 30 kg užad: fi 10mm ljuljačke dimenzije (duljina / širina / visina): 34/34 /26cm

 


Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljuljačka za bebe 3u1 Roza”