Uskoro dostupno

Kućica za lutke Tulipo 70 cm

58.00 

Drvena kućica za lutke na 3 etaže s uključenim namještajem.

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: 96289
Opis

Drvena kućica za lutke Tulipo visine 70 cm je san svake djevojčice pretvoren u stvarnost. Idealna igračka za djevojčice koje sanjaju o vlastitom malom svijetu za svoje lutke. Ova kućica će pružiti ne samo satove zabave, već i potaknuti razvoj mašte i kreativnosti.

Značajke proizvoda:

  • Ekološki izbor za osviještene roditelje: Naša kućica za lutke izrađena je od ekološki prihvatljivog glatko brušenog drva, čineći je savršenim izborom za roditelje koji traže održive igračke za djevojčice.
  • Razvija maštu i kreativnost: S ružičastim zidovima i detaljnim grafikama, ova drvena kućica nudi djevojčicama priliku da zamišljaju i kreiraju vlastite priče.
  • Tri prostrana kata za igranje: Kućica sadrži tri kata s različitim sobama, uključujući kuhinju, dnevni boravak i spavaću sobu s terasom, idealno za djevojčice koje vole detalje i organizaciju.
  • Potiče socijalne vještine: Igranje s kućicom za lutke Tulipo, s prijateljima ili obitelji pomoći će u razvoju važnih socijalnih vještina kod djevojčica.
  • Izdržljiva i estetski privlačna: Izdržljiva konstrukcija i lijep dizajn čine ovu kućicu za lutke trajnim dodatkom igračkama vaše djevojčice.

Kućica za lutke Tulipo je prozor u svijet mašte koji potiče kreativnost, socijalne vještine i osjećaj za estetiku kod djece. Kao ekološki izbor, pruža dodatnu vrijednost roditeljima koji žele odgojiti svjesne i odgovorne pojedince.

Dostupno: odmah

Set uključuje: krevet, kauč, fotelju, stol, toaletne potrepštine, noćni ormarić, svjetiljku, kadu, WC, umivaonik

Dimenzije: Kućica (visina x širina x dubina): 70 cm x 59 cm x 22,5 cm, Krevet: 15 cm x 11,5 cm, Kada: 10 cm x 5,5 cm, Stol: 10 cm x 4 cm.

Visina između etaža: 18,5 cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kućica za lutke Tulipo 70 cm”