Igračke za kolica – lisica

12.90 

Igračke za kolica – lisica je maskota koja će osvojiti srca najmlađih i odraslih! Lijepo izrađena velika maskota u obliku prijateljske lisice. U izradi ove igračke za kolica korišteni su sigurni materijali. Vaše će dijete voljeti ovo preslatko stvorenje, a vi ćete cijeniti stimulativne funkcije igračke. Igračka je izrađena od različitih materijala, različitih tekstura i svojstava. Mališan će rado otkriti još elemenata svoje omiljene igračke: plišana njuška i rep, “kožni” nos sklizak, mekan materijal u nekoliko boja na tijelu lisice, dva dijela za žvakanje od sigurnog, jakog silikona, s stimulirajućim teksturama za male prstiće: bandana na vratu lisice i pričvršćeni list koji se može staviti u džep sa strane maskote, šuštanje ušiju.

Zvono unutar igračke pretvara ovu igračku u zvečku. Plastični obruč sa šarenim kuglicama pričvršćen za šapu maskote.

Igračka ima i kukicu za pričvršćivanje na kolica.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96414
Opis

Bebe se razvijaju i uče svoju okolinu putem svojih osjetila. Osjetila također utječu jedna na druga. Svima njima pravilan razvoj omogućuje bolje analiziranje svijeta i reagiranje na vanjske podražaje, kao i izgradnju svijesti o vlastitom tijelu i njegovim funkcijama.

Ova igračka za kolica je – senzorna maskota koja omogućuje stimulaciju više osjetila. Različite teksture materijala stimuliraju osjet dodira kod male djece. Zvečka i zvonce stimuliraju čulo sluha. Korištenje različitih izražajnih boja stimulira osjetilo vida. Sigurne grickalice za zube posebno će cijeniti roditelji kojima nicaju zubi mališana. Ljubazna lisica može pratiti vašu bebu od prvih trenutaka života. Također će se pokazati korisnim kao pratilac za djecu oštećena vida.

Visina: 20 cm

Širina: 13 cm

Duljina: 11cm + 12.5cm (rep)

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Igračke za kolica – lisica”