Uskoro dostupno
drveno voće i povrće u košari_3drveno voće i povrće u košari_3

Drveno voće i povrće u kutiji

29.90 

Drveno voće i povrće u kutiji – set precizno reproduciranog povrća i voća u kutiji omogućit će zanimljivu zabavu kod kuće, u trgovini ili u kuhanju. Žive i sočne boje privući će djetetovu pozornost i potaknuti ga na igru. MOŽE SE REZATI I PONOVNO SASTAVITI – zahvaljujući priložena 2 noža i dasci te unutarnjim magnetima, predmete možete rezati na pola, a neke čak i na više dijelova! Zatim ih ponovno spojite, što nedvojbeno diverzificira zabavu. U setu je i imitacija gulilice. Set ima kutiju pa ga dijete može lako ponijeti sa sobom u vrtić, kod prijatelja ili u vrt. Malih je dimenzija i ne zauzima puno mjesta pa ga lako možemo nositi putovanje. Svi artikli stanu u kutiju, što olakšava održavanje reda.

Dob: 3+

Veličina: 23,5 x 26 x 6 cm

 

 


Dostupno odmah

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: 96265
Opis

Ova igračka ne samo da omogućuje zanimljivo i veselo provođenje vremena, već utječe i na intelektualni razvoj djeteta i rast njegovih motoričkih sposobnosti (motorike) razvija maštu i potiče kreativnost, kao također uči suradnji u grupi i poboljšava socijalne i integracijske vještine. Korisno je ne samo u prepoznavanju imena i oblika povrća, već iu učenju boja i brojanju.

Set šarenog povrća i voća u kutiji izvrstan je dodatak zabavi za male kuhare koji se vole igrati kod kuće, kupovati ili kuhati. Djeca vole gledati odrasle, a set će im to i omogućiti. Omogućit će vam da igrate uloge od najranije dobi i ispunite obrazovnu funkciju. Iznimno “ukusna” i šarena kolekcija imitacija voća i povrća precizno je izrađena, a svojim živim i sočnim bojama utječu na estetiku, a time privlače djetetovu pozornost i potiču igru.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveno voće i povrće u kutiji”