Drveno povrće u kašeti

14.50 

Drveno povrće u kašeti izvrstan je dodatak zabavi za male kuhare koji se vole igrati kuće, trgovine ili kuhanja. Djeca vole gledati odrasle, a set će im to i omogućiti. Omogućit će im da se igraju uloga od najranije dobi. Izuzetno “ukusna” i šarena kolekcija imitacija povrća precizno je izrađena, a svojim živim i sočnim bojama utječu na estetsku vrijednost, a time privlače djetetovu pozornost i potiče ih na igru.

Veličina: 17,5 cm x 12,5 cm x 4,5 cm

Dob: 3+

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96269
Opis

Set precizno mapiranog povrća u kutiji omogućit će zanimljivu igru ​​u kući, trgovini ili kuhanju. Žive i sočne boje privući će djetetovu pozornost i potaknuti ga na igru. Sastoji se od: mrkve, krumpira, gljiva, luka, krastavca, patlidžana, korabice, noža i kutije.

Zahvaljujući sigurnosnom nožu koji je uključen u set i unutarnjem čičku, možete prerezati artikle na pola, a zatim ih ponovo spojiti.

Igračka ne samo da omogućuje zanimljivo i veselo provođenje vremena, već utječe na intelektualni razvoj djeteta i rast njegovih motoričkih sposobnosti (kretanje) razvija maštu i potiče kreativnost, te uči suradnji u grupi i poboljšava socijalne i integracijske vještine. Ovaj set drvenog povrća u kašeti koristan je ne samo u prepoznavanju naziva i oblika povrća, već i u učenju boja i brojanju.

Ovaj komplet ima kutiju pa ga dijete lako može ponijeti sa sobom u vrtić, k prijatelju ili u vrt. Kompaktnih je dimenzija i ne zauzima puno mjesta pa ga lako nosimo i na putovanje. Svi artikli stanu u kutiju, što olakšava održavanje reda.

 

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveno povrće u kašeti”