Back
Previous product
Drvena slojevita slagalica - dječak Drvena slojevita slagalica - dječak Original price was: 29.50 €.Current price is: 17.70 €.
-40%

Drvena slojevita slagalica – djevojčica

Original price was: 29.50 €.Current price is: 17.70 €.

EDUKATIVNA ZAGONETKA GRAĐA TIJELA

Kako je izgrađeno ljudsko biće? To je vječno pitanje koje muči sve male istraživače. Prekrasan edukativni set pomoći će vašem djetetu da otkrije tajne ljudskog tijela. Slagalica prikazuje presjek ljudskog bića uključujući kosti, unutarnje organe, mišiće i tijelo Zanimljiva zagonetka zasigurno će okupirati mališana satima. Elementi slagalice su postavljeni u slojevima. Zadatak mališana je posložiti ljudski kostur, unutarnje organe, mišiće, tijelo i na samom kraju odjeću. U tome će vam pomoći drvena podloga koja se nalazi u setu. Komplet slagalica nije samo odlična zabava, već je prije svega jedan oblik potpore pravilnom razvoju djeteta. Jednostavan oblik, drveni završetak i vrijedne edukativne vrijednosti u skladu su s Montessori filozofijom koja za cilj ima višestrano učenje djeteta. Zagonetka će biti izvrstan izgovor za početak razgovora o ljudskoj anatomiji. Na jednostavan, slikovit način pomoći će djetetu usvojiti znanje o tome kako je izgrađeno ljudsko biće. Štoviše, slagalica će potaknuti kreativnost i vještine logičnog razmišljanja, kao i razviti manuelne vještine. Zanimljiva forma svakako će se svidjeti svakom djetetu i potaknuti ga na igru ​​i istraživanje tajni ljudskog tijela.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96245
Opis

Budite sigurni da nismo zaboravili ono najvažnije – sigurnost tijekom igre. Svi elementi pažljivo su brušeni kako mališan ne bi dobio trun u ruku prilikom aranžiranja.

Sadržaj seta: Baza 28 zagonetki

Materijal: drvo

Dimenzije baze: 29cm x 24,5cm x 1,7cm

Dimenzije djevojčice: 22.5cm x 12.5cm

Dob: 3+


Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drvena slojevita slagalica – djevojčica”