Back
Next product
Drvena slojevita slagalica - djevojčica Drvena slojevita slagalica - djevojčica Original price was: 29.50 €.Current price is: 17.70 €.
-40%
drvena slojevita slagalica djecakdrvena slojevita slagalica djecak

Drvena slojevita slagalica – dječak

Original price was: 29.50 €.Current price is: 17.70 €.

Kako je izgrađeno ljudsko biće? To je vječno pitanje koje muči sve male istraživače. Prekrasan edukativni set pomoći će vašem djetetu da otkrije tajne ljudskog tijela. Slagalica prikazuje presjek ljudskog bića uključujući kosti, unutarnje organe, mišiće i tijelo. Zanimljiva zagonetka zasigurno će okupirati mališana satima. Elementi slagalice su postavljeni u slojevima. Zadatak mališana je posložiti ljudski kostur, unutarnje organe, mišiće, tijelo i na samom kraju odjeću. Drvena baza koja se nalazi u setu bit će od pomoći. Komplet slagalica nije samo odlična zabava, već je prije svega jedan oblik potpore pravilnom razvoju djeteta. Jednostavan oblik, drveni završetak i vrijedne edukativne vrijednosti u skladu su s Montessori filozofijom koja za cilj ima višestrano učenje djeteta. Zagonetka će biti izvrstan izgovor za početak razgovora o ljudskoj anatomiji. Na jednostavan, slikovit način pomoći će djetetu usvojiti znanje o tome kako je izgrađeno ljudsko biće. Štoviše, slagalica će potaknuti kreativnost i vještine logičnog razmišljanja, kao i razviti manuelne vještine. Zanimljiva forma svakako će se svidjeti svakom djetetu i potaknuti ga na igru ​​i istraživanje tajni ljudskog tijela.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96243
Opis

Budite sigurni da nismo zaboravili ono najvažnije – sigurnost tijekom igre. Svi elementi pažljivo su izbrušeni kako mališan ne bi dobio krhotine ruke prilikom slaganja.

Sadržaj seta: Baza 28 zagonetki

Materijal: drvo

Dimenzije baze: 29cm x 24,5cm x 1,7cm

Dimenzije dječaka: 22.5cm x 12.5cm

Dob: 3+

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drvena slojevita slagalica – dječak”