-20%

Dječja kuhinja Kruzzel bijela

Original price was: 139.60 €.Current price is: 111.68 €.

XL dječja kuhinja Kruzzel bijela, sa zvukovima, rasvjetom i mnogim dodacima.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96213
Opis

 XL dječja kuhinja Kruzzel bijela, sa zvukovima, rasvjetom i mnogim dodacima oduševit će vaše dijete! Uz kuhinju dolazi i LED lampa koja se može staviti ispod ormara, u ormar ili u pećnicu – izbor je na vama! Rasvjeta će učiniti da se dijete osjeća kao u pravoj kuhinji, a učinak će biti još veći kada je prostorija mračna, a lampa će omogućiti djetetu da pripremi večeru za lutke, medvjedića ili svoje roditelje. Osim toga, plamenici u štednjaku proizvode zvuk škljocanja kada okrenete gumbe! Vaše dijete će biti oduševljeno – kuhinja će omogućiti mnoge sate zabave.

U paketu se nalazi i pribor za kuhanje: grabilica, žlica za špagete, žlica s šupljinama, lonac za tjesteninu, tava i poklopac. Sudoper u štednjaku je uklonjiv, dijete/roditelj ga može napuniti vodom i oprati ‘prljavo’ posuđe nakon igre.

Dječja kuhinja je izrađena od visokokvalitetnog drva što bitno utječe na duljinu korištenja te sigurnost i zdravlje djece. Ovo je bezvremenski poklon koji će oduševiti svaku djevojčicu i dječaka. Izuzetno pažljiva izrada, estetska obrada i pažnja na najsitnije detalje dodaju vrijednost i ugodan su oku. Kuhinja može uspješno obavljati i dekorativnu funkciju te ukrasiti dječju sobu. Igranje s dječjom kuhinjom ne samo da pruža zabavu, već također razvija maštu i potiče kreativno razmišljanje, uči grupnoj suradnji i poboljšava socijalne i integracijske vještine. Povećava manualne i glumačke vještine, a može postati i inspiracija i pridonijeti uspjehu budućeg kuhara ili kuharice 

Dob: 3+

boja: bijela + zlatna

lampa napajanje: 3 x AAA baterije (nisu uključene)

dimenzije: 80×80,5x24cm

težina seta: 12,7 kg

 

 

 

Dodatne informacije
Težina7.3 kg
Dimenzije64 × 34 × 16 cm
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječja kuhinja Kruzzel bijela”