Balance board za djecu s kuglicama

53.70 

Balance board za djecu trenira ravnotežu, napetost tijela i spretnost kroz igru. Ovalni oblik s oznakama za stopala i tri drvene loptice čine trening izazovnijim i zabavnijim. Idealna za razvoj koordinacije, koncentracije i fine motorike kod djece.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96395
Opis

Ova drvena balance board za djecu kroz igru trenira ravnotežu, napetost tijela i spretnost. Ovalni oblik osigurava široku bazu, dok dvije šape označavaju pravilan položaj stopala, pomažući djeci da pravilno postave svoja stopala. Izazov postaje veći kada se dodaju tri drvene kuglice koje se vješto usmjeravaju kroz labirint pomicanjem težine. Potrebni su svijest o tijelu i strpljenje kako bi se loptice uspješno vodile kroz labirint.

Balance board ne samo da trenira ravnotežu, napetost tijela i spretnost, već i koordinaciju, koncentraciju i finu motoriku. Redoviti trening s balance boardom aktivira mišiće nogu, zdjelice i leđa, što je izuzetno korisno za razvoj djece. Ovaj model također privlači pažnju svojim mekanim plavim tonovima i modernim motivima.

Balans ploča potiče djecu na aktivnu igru, razvijajući njihove motoričke vještine i pomažući im u održavanju fizičke kondicije. Idealna je za unutarnju i vanjsku upotrebu te pruža zabavu i izazov u svakom trenutku.

Nabavite ovu jedinstvenu balance board ploču i gledajte kako vaša djeca s užitkom razvijaju svoje vještine!

 

Materijal: drvo

Boja: višebojna

Preporučena dob: od 3 godine

Veličina artikla u pakiranju: 44,5 x 30 x 6 cm

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Balance board za djecu s kuglicama”