O nama

toy23

Tko stoji iza Klinaca?

O nama u nekoliko rečenica

Bok, ja sam Natalija, mama dvoje klinaca, već 20 godina posvećena kreativcima svih uzrasta kroz moja dva brenda web shop kreativnih materijala NB HOBBY&ART te Puls hobby&art store trgovinu koja se nalazi u Westgate City-u.

Klinci.hr web shop nastao je 2021. godine, a od  2023. preuzimam brend sa željom da Klinci.hr postane prvi izbor djece i roditelja koji im otvara novi svijet kreative kroz široki dijapazon drvenih igračaka za klince svih uzrasta.

Drvene igračke koje nudimo su odličan izbor za sve one koji žele kvalitetne, sigurne i dugotrajne igračke za svoju djecu. Izvrsno su rješenje za razvoj dječje kreativnosti, motoričkih sposobnosti, koordinacije i raznih drugih vještina. Ujedno drvene igračke su ekološki prihvatljivije od plastičnih igračaka i u skladu su s konceptom održivog razvoja, jer brigom o našoj planeti brinemo i o budućnosti naše djece.

Naša ponuda uključuje različite vrste drvenih igračaka, kao što su slagalice, kocke, puzzle, vlakići, autići, kućice za lutke i još mnogo toga. Sve naše drvene igračke su napravljene od visokokvalitetnog drveta i obrađene su tako da su prije svega sigurne i ugodne za korištenje Vašoj djeci.

Vjerujem da ćete u našoj bogatoj ponudi naći idealne igračke za svoje mališane ili za dječje poklone za sve prigode.

Dobro nam došli!

Natalija Borčić

mission 3428

Vizija

Naša vizija je da djeca svih uzrasta uživaju u jedinstvenom osjećaju igre s igračkama od prirodnih materijala, uz pregršt zabave, veselja, edukativnih i kreativnih trenutaka.

mission 34248

Misija

Naša misija je ponuditi djeci najkvalitetnije igračke od prirodnih materijala, sigurne za mališane, ekološki testirane i izrađene u skladu sa svim EU i globalnim normama, sve kako bi igra i zabava bile jedino o čemu Vi brinete.

mission 34248

Cilj

Želimo zajedno sa Vama inspirirati klince da svojoj igri daju nove dimenzije kreativnosti, radosti i mašte, uz povjerenje da ste odabrali najbolje proizvode za svoje najmlađe.

Uz naše drvene igračke sada i možemo.