O NAMA

Tko stoji iza Klinaca?

O nama u nekoliko rečenica

Bok, ja sam Natalija, mama dvoje klinaca, već 20 godina posvećena kreativcima svih uzrasta kroz moja dva brenda web shop kreativnih materijala NB HOBBY&ART te Puls hobby&art store trgovinu koja se nalazi u Westgate City-u.

Klinci.hr web shop nastao je 2021. godine, a od  2023. preuzimam brend sa željom da Klinci.hr postane prvi izbor djece i roditelja koji im otvara novi svijet kreative kroz široki dijapazon drvenih igračaka za klince svih uzrasta.

Drvene igračke koje nudimo su odličan izbor za sve one koji žele kvalitetne, sigurne i dugotrajne igračke za svoju djecu. Izvrsno su rješenje za razvoj dječje kreativnosti, motoričkih sposobnosti, koordinacije i raznih drugih vještina. Ujedno drvene igračke su ekološki prihvatljivije od plastičnih igračaka i u skladu su s konceptom održivog razvoja, jer brigom o našoj planeti brinemo i o budućnosti naše djece.

Naša ponuda uključuje različite vrste drvenih igračaka, kao što su slagalice, kocke, puzzle, vlakići, autići, kućice za lutke i još mnogo toga. Sve naše drvene igračke su napravljene od visokokvalitetnog drveta i obrađene su tako da su prije svega sigurne i ugodne za korištenje Vašoj djeci.

Vjerujem da ćete u našoj bogatoj ponudi naći idealne igračke za svoje mališane ili za dječje poklone za sve prigode.

Dobro nam došli!

Natalija Borčić

1 43
1 23

VIZIJA

Naša vizija je da djeca svih uzrasta uživaju u jedinstvenom osjećaju igre s igračkama od prirodnih materijala, uz pregršt zabave, veselja, edukativnih i kreativnih trenutaka.

MISIJA

Naša misija je ponuditi djeci najkvalitetnije igračke od prirodnih materijala, sigurne za mališane, ekološki testirane i izrađene u skladu sa svim EU i globalnim normama, sve kako bi igra i zabava bile jedino o čemu Vi brinete.

CILJ

Želimo zajedno sa Vama inspirirati klince da svojoj igri daju nove dimenzije kreativnosti, radosti i mašte, uz povjerenje da ste odabrali najbolje proizvode za svoje najmlađe.

Uz naše drvene igračke sada i možemo.