Drvena kućica za lutke 36 cm

37.90 

Drvena kućica 36 cm s uključenim setom namještaja.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96293
Opis

Ova drvena kućica za lutke nudi bezbroj mogućnosti za kreativnu igru i interakciju. Sastavljanje je jednostavno i uključuje sve potrebne elemente namještaja, a uz to dolazi i set drvenih vijaka i odvijač kako biste zajedno s djecom mogli izgraditi vlastiti svijet.

U ovoj prekrasnoj kućici, mališani mogu organizirati vlastite bajkovite priče, stvarati scenarije i prepoznavati uloge svaki put kad započnu igru. Od ugodnog kauča za priče prije spavanja do kreativnog stola za crtanje i stvaranje, ova kućica nudi sve što je potrebno za nezaboravnu igru.

Na dva udobna stolca, djeca mogu pozvati svoje lutke na čajanku ili ih smjestiti za stol dok rješavaju male izazove. Kupaonica s umivaonikom i kadom ugodan je prostor za kupanje lutkica, nakon čega slijedi, naravno poljubac za laku noć i spavanje.

S  ovom drvenom kućicom za lutke potičete razvoj motoričkih sposobnosti vaše djece kroz raspored namještaja. Izgrađivanje i oblikovanje vlastitog prostora potiču suradnju i razvijaju maštovite vještine.

Ukratko, ova drvena kućica za kutke nije samo igračka, već i vrata prema nevjerojatnom svijetu mašte, kreativnosti i igre. Izgradite uspomene s vašim mališanima uz ovu čarobnu kućicu koja će postati središnje mjesto njihovih najljepših igara!

Svi elementi su izrađeni od drveta – uključujući i vijke.

Dob djeteta: 3+

Dimenzije kućice (Š x V x D): 39 cm x 36 cm x 26 cm

Sadržaj paketa: Kuća za lutke koju možete sami sastaviti, drveni namještaj (kada, kauč, fotelja, stolica x2, umivaonik, krevet, stol), drveni vijci x10, odvijač

Ova kućica posjeduje CE certifikat.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drvena kućica za lutke 36 cm”