Dječji glazbeni instrumenti

Prikazuje se svih 8 rezultata

Kategorije

Drvena gitara sa 6 žica

Ocjenjeno 0 od 5
38.90 

Muzički triangle

Ocjenjeno 0 od 5
47.90 

Tamburin Mala lisica

Ocjenjeno 0 od 5
17.60 

Dječja gitara

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 54.00 €.Current price is: 48.60 €.

Ukulele za djecu

Ocjenjeno 0 od 5
Original price was: 43.60 €.Current price is: 39.24 €.

Drveni glazbeni instrumenti

Ocjenjeno 0 od 5
45.50 

Drveni ksilofon

Ocjenjeno 0 od 5
15.80 

Harmonika za djecu

Ocjenjeno 0 od 5
54.90 

 

Otkrijte bogatstvo zvuka i melodije s našom kolekcijom dječjih glazbenih instrumenata. Od prvih glazbenih koraka do razvijanja ozbiljnih umjetničkih vještina, naša ponuda instrumenta prilagođena je djeci svih uzrasta. Glazba igra ključnu ulogu u razvoju djece, potičući ne samo njihove slušne i ritmičke sposobnosti već i emocionalni i kreativni izraz.

Naši dječji glazbeni instrumenti su pažljivo odabrani kako bi osigurali sigurnost, kvalitetu i edukativnu vrijednost. Od tamburina i gitara do ukulelea i ksilofona, svaki instrument je dizajniran da bude prilagođen malim rukama, potičući istraživanje glazbe i razvoj fine motorike. Glazba omogućuje djeci da izraze svoje emocije, poboljšava njihovu sposobnost koncentracije i pruža temelj za cjeloživotnu ljubav prema umjetnosti.

Muzički Triangle bit će savršen za prve glazbene korake. Ovaj jednostavan instrument pomaže djeci da otkriju osnove ritma.

Šarmantni tamburin ne samo da izgleda slatko, već potiče ritmičke vještine i koordinaciju.

Dječja gitara je savršena za učenje osnovnih akorda i poticanje ljubavi prema glazbi.

S ukuleleom, djeca mogu lako naučiti osnove sviranja i uživati u stvaranju vlastite glazbe.

Harmonika za djecu idealan je instrument s kojim djeca mogu steći svoja prva glazbena iskustva i postati glazbeno kreativna do mile volje.

Vjerujemo da glazba ima moć oblikovati mlade umove, potičući njihovu kreativnost, emocionalnu inteligenciju i socijalne vještine. Naši glazbeni instrumenti su više od igračaka; oni su alati koji pomažu djeci da otkriju svoje strasti i talente.

Pregledajte našu ponudu dječjih glazbenih instrumenata na Klinci.hr i odaberite savršen instrument koji će pratiti vaše dijete na njegovom glazbenom putovanju.