Dječji alat u drvenoj kutiji

23.23 

Savršen set za male kreativce i buduće majstore! Ovaj komplet dječjeg alata uključuje raznovrsne drvene alate pohranjene u kompaktnoj i čvrstoj drvenoj kutiji i idealan je za razvijanje vještina i sigurnu igru.

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96021
Opis

Otkrijte svijet mašte i majstorije s dječjim alatom u drvenoj kutiji! Ovaj očaravajući set otvara vrata radoznalim mladim umovima, pružajući sve potrebno za učenje i igru. Sve počinje s robusnom drvenom kutijom, dizajniranom da ne samo da izdrži bezbroj avantura, već i da olakša spremanje alata nakon igre. Kutija ima ručku, tako je da lako prenosiva.

Unutar nje, vaše dijete će naći bogat izbor dječjeg alata, uključujući čekić, pilu, odvijač i metar. Svaki dio alata izrađen je od glatkog, prirodnog drveta koje je savršeno za dječje ruke.

Djeca će s oduševljenjem preuzimati uloge majstora i graditelja, kreirajući vlastite svjetove iz mašte. Ovaj set ne samo da potiče kreativnost, već i razvija finu motoriku i osnovne matematičke vještine dok se igraju. Osim što zabavlja, set pruža i vrijedne pouke kroz praktičnu upotrebu alata, omogućujući djeci da nauče kako stvari funkcioniraju i podstiče ih na daljnje istraživanje.

Sigurnost je naš prioritet, stoga su svi alati dizajnirani da budu potpuno sigurni za igru. Glatki rubovi i čvrsta konstrukcija osiguravaju da je svaki trenutak igre sa ovim setom siguran i zabavan.

Zamislite radost na licu vašeg djeteta dok otkriva kako koristiti svaki alat, graditi i popravljati te učiti kroz igru. S dječjim alatom u drvenoj kutiji, svaki dan može postati nova pustolovina u učenju i kreativnosti.

Dob: 3+

Materijal: drvo

Drvena kutija s alatom: 21 cm x 8,5 cm x 29,5 cm

Težina: 1,45 kg

 

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječji alat u drvenoj kutiji”