Lutke za kućicu 3 djevojčice i 1 dječakLutke za kućicu 3 djevojčice i 1 dječak

Lutke za kućicu 3 djevojčice i 1 dječak

7.30 

Lutke za kućicu 3 djevojčice i 1 dječak u setu

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96055
Opis

S našim setom malih lutaka za kućicu, otvaraju se beskrajne mogućnosti za maštovitu igru. Lutke su spremne postati stanovnici vašeg malog svijeta u kućici za lutke. Možete ih pretvoriti u princeze, prinčeve, obitelj ili prijatelje koji zajedno putuju ili istražuju nove svjetove.

Organizirajte modnu reviju za svoje lutke, mijenjajući njihove odjevne kombinacije i kreirajući različite modne stilove. Pustite mašti na volju i osmislite predstave ili male dramske scene u kojima će lutke za kućicu igrati različite uloge i likove. Koristite lutke kao alat za učenje i razvoj vještina, kao što su brojevi, boje, imena i situacije iz svakodnevnog života. Pretvorite svoj prostor u svijet avantura i putovanja, gdje će lutke istraživati nove krajeve, upoznavati nove ljude i stvarati nevjerojatne priče.

Pozovite prijatelje na zabavu za lutke, gdje će djeca zajedno stvarati priče, igrati se i razvijati svoju maštu. S ovim prekrasnim setom lutaka za kućicu, samo nebo je granica kada je u pitanju maštovita igra i kreativnost!

Set uključuje 4 lutke:

  • 1x dječak
  • 3x djevojčice

Dob: 3+

Dimenzije lutke: 12 cm

Dužina privjeska: 6,5 cm

Pakirano u foliji.

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lutke za kućicu 3 djevojčice i 1 dječak”