Kuća s kuglicama Island

36.10 

Kuća s kuglicama Island  – zabavna drvena kućica unutar koje kuglice padaju niz rampu i udaraju od zvonce kad dođu do cilja. Rolajte malog pingvina, lukavog medvjeda i nestašne lisice niz padinu.

Ova didaktička igračka potiče razvoj koordinacije ruka-oko kod djece.

Dimenzije: 35 x 38 x 15 cm

Namijenjeno za dob od 1+ godine

Opis

Zabavna drvena kućica unutar koje kuglice padaju niz rampu i udaraju od zvonce kad dođu do cilja. Rolajte malog pingvina, lukavog medvjeda i nestašne lisice niz padinu.

Ova didaktička igračka potiče razvoj koordinacije ruka-oko kod djece.

Dimenzije: 35 x 38 x 15 cm

Namijenjeno za dob od 1+ godine

Šifra dobavljača: 8533

 

Koordinacija ruka-oko

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja. Mogućnosti da ruka i prsti pravilno izvrše zadatak koji smo vidjeli okom usko je vezana uz finu motoriku. Koordinacija oko-ruka je jedna od bitnijih motoričkih osobina i ona se razvija u ranom periodu života.

Motoričke sposobnosti

Motoričke sposobnosti kod djece od iznimne su važnosti i na njihov razvoj je potrebno utjecati od najranije dobi. Rast i razvoj djece ovisi o okolini djeteta, pa su poticaji vrlo važni za razvoj motoričkih sposobnosti. One predstavljaju potencijal a određene su nasljednim faktorima i uvjetima u kojima dijete odrasta. U prve dvije godine, razvoj motorike prvenstveno ovisi o neurološkom sazrijevanju. Kasnije je potrebno uvježbavati već naučene pokrete.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kuća s kuglicama Island”