Prikazuje se svih 2 rezultata

Kategorije

Na Klinci.hr, razumijemo koliko su trenuci hranjenja važni za razvoj vašeg djeteta, kao i za jačanje veze između roditelja i bebe. Zato smo pažljivo odabrali kolekciju hranilica za bebe koje ne samo da zadovoljavaju sve potrebe vaših najmlađih već i odgovaraju estetici vašeg doma.

Naša ponuda hranilica za bebe dizajnirana je razna različite faze rasta vašeg djeteta, od prvih kašica do samostalnog sjedenja za stolom. Svaka hranilica iz naše kolekcije kombinira funkcionalnost, sigurnost i stil, osiguravajući da vaše dijete uživa u udobnosti dok istražuje nove okuse i teksture hrane.

Naše 2-u-1 hranilice prilagodljive su i rastu zajedno s vašim djetetom, nudeći optimalnu podršku i udobnost kroz različite faze djetetovog razvoja.

Sigurnost vašeg djeteta naš je prioritet. Sve naše hranilice izrađene su od visokokvalitetnih materijala i opremljene su sigurnosnim pojasevima i stabilnim osnovama kako bi se osiguralo sigurno sjedenje tijekom svakog obroka.

Znamo da hranjenje može biti stvoriti nered, stoga su površine hranilica dizajnirane da se lako čiste omogućavajući vam brzo i jednostavno čišćenje nakon svakog obroka.

Od klasičnih bež do modernih sivih nijansi, naše hranilice dizajnirane su da se savršeno uklope u estetiku vašeg doma, pružajući funkcionalnost bez kompromisa na stilu.

Istražite našu ponudu hranilica koje će svaki obrok učiniti posebnim trenutkom za vas i vaše dijete.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 70 €.