Back
Next product
Kućica za lutke s liftom XXL Beverly Hills Kućica za lutke s liftom XXL Beverly Hills Original price was: 199.60 €.Current price is: 159.68 €.
-15%

Harmonika za djecu

Original price was: 54.90 €.Current price is: 46.67 €.

Harmonika za djecu idelalan je instrument s kojim djeca mogu steći svoja prva glazbena iskustva i postati glazbeno kreativna do mile volje. Ovo će zajamčeno stvoriti dobro raspoloženje u dječjoj sobi!

Dimenzije: 17 x 9,5 x 17 cm

Namijenjeno za dob od 3+ godine

 

Dostupno odmah
Šifra proizvoda: 96280
Opis

Zasviraj harmoniku u najranijoj dobi, zabavi svoje roditelje, braću, sestre i ostale ukućane.

Otkrij različite zvukove i poveži ih u cjelinu.

Koordinacija ruka-oko

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja. Mogućnosti da ruka i prsti pravilno izvrše zadatak koji smo vidjeli okom usko je vezana uz finu motoriku. Koordinacija oko-ruka je jedna od bitnijih motoričkih osobina i ona se razvija u ranom periodu života.

Motoričke sposobnosti

Motoričke sposobnosti kod djece od iznimne su važnosti i na njihov razvoj je potrebno utjecati od najranije dobi. Rast i razvoj djece ovisi o okolini djeteta, pa su poticaji vrlo važni za razvoj motoričkih sposobnosti. One predstavljaju potencijal a određene su nasljednim faktorima i uvjetima u kojima dijete odrasta. U prve dvije godine, razvoj motorike prvenstveno ovisi o neurološkom sazrijevanju. Kasnije je potrebno uvježbavati već naučene pokrete.

Slušna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost percepcije zvuka pomoću osjetilnih vibracija, koje prima organ uha. Zvuk se u obliku vibracija prenosi okolnim medijima (zrak ili voda), ali i vibracijama tla. Dobre slušne vještine važne su za razvoj ostalih vještina djece, kao što su govor, razmišljanje i učenje. Bez sluha, nijedan se jezik ne može naučiti samostalno, komunikacija je tada teška. Kod djece s poremećenom slušnom percepcijom mora se započeti odgovarajuća terapija.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Harmonika za djecu”