Guralica za bebe Hitna pomoć

69.70 

Guralica za bebe Hitna pomoć  je igračka kojom će svi će mali zaljubljenici u vozila biti oduševljeni! Guralica ima četiri kotača i ručku za guranje, a u njihovoj se unutrašnjosti nalazi i dovoljno mjesta za prijevoz igračaka!

S vanjske su strane kolica ilustrirana crtežima koji dočaravaju hitnu pomoć koji će najmlađe na krilima mašte povesti u uzbudljive pustolovine!

Guralica za bebe Hitna pomoć za djecu sadrži i brojne didaktičke igračke sa zanimljivim aktivnostima koje će zabaviti nemirne prstiće vaših mališana! Na vrhu guralice nalazi se labirint s kuglicama, a s prednje i stražnje strane smješteni su pomični dijelovi uz koje će djeca upoznati boje, oblike i brojeve!

S bočne se strane nalaze zabavni zupčanici koji se mogu okretati te utori različitih oblika kroz koje mališani trebaju ubaciti drvene elemente!

Drvene igračke na kolicima potaknut će djecu na istaživanje, a igra šarenim elemetima pozitivno će utjecati na razvoj vizualne percepcije, koordinacije oko-ruka te motorike ruku i prstiju.

Konstrukcija kolica izrađena je od drveta. Igračka može poslužiti kao pomoć u učenju hodanja.

Igračka je dizajnirana tako da ne sadrži oštre rubove ili opasne elemente, što potvrđuje certifikat proizvoda.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96112
Opis

Tehnički podaci:

Certifikati: CE, EN71

Dimenzije pakiranja: 43×26,5×26 cm

Težina proizvoda: 4,5 kg

Materijal: Drvo

Dob djeteta:  1,5+

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Guralica za bebe Hitna pomoć”