Drveni vlakić sorter

25.10 

Krenite na uzbudljivo putovanje s nevjerojatno šarenim, multifunkcionalnim drvenim vlakićem sorterom za ribice i crviće. Fanatična edukativna igračka ukrast će srce svakog malog istraživača. Jedna igračka mnogo mogućnosti. Raznovrsnim funkcijama svatko će pronaći nešto za sebe.

VLAK S VAGONIMA – tradicionalni drveni vlakić, omogućit će vam prijevoz putnika u obliku omiljenih figura, autića ili lutki iz jedne sobe u drugu. Vagoni u vlaku su odvojivi.

RIBOLOV + SORTER – Tradicionalna igra hvatanja ribe magnetskim štapom oduševit će svakog malog ribiča. Ribe i crve treba staviti u vagone s magnetima prema gore i pokušati ih uhvatiti magnetiziranim štapom. Suprotno izgledu, zadatak nije tako lak. Pametne ribe i crvi neće se tako lako dati uhvatiti.

Drveni vlakić sorter set: Lokomotiva, 2 vagona, 9 crva, 6 riba, 3 kalupa, štap za pecanje

Dimenzije: cijeli vlak: 35cm x 11cm x 9cm, lokomotiva: 11cm x 9cm x 9cm, paket: 34cm x 11cm x 9cm

Pakirano u kartonsku kutiju.

Dob: 3+

Opis

U setu dolaze kalupi u boji figurica u koje slažete ulovljene crve i ribice. Drveni vlakić sorter prijedlog je ne samo za odličnu zabavu, već i oblik potpore pravilnom razvoju vašeg djeteta. Razvrstavanje kod djece utječe na fizičke, kognitivne i emocionalne vještine. Igrajući se, vježbaju prstiće hvatajući obojeni element i prebacujući ga u odgovarajući kalup. Kroz takve aktivnosti uče se strpljenju i logičnom razmišljanju. Dijete razvija jak odnos između onoga što njegove oči vide, što njegove ruke rade i kako njegov mozak obrađuje te informacije, što utječe na razvoj koordinacije oko-ruka. Fini i precizni pokreti tijekom igre pomažu u razvoju crtačkih vještina. Razvrstavanjem djeca razvijaju male pokrete mišića i spretnost ruku i prstiju. Takva igra utječe na razumijevanje okolnog svijeta. Zahvaljujući tome što dijelovi za razvrstavanje imaju metalne elemente, dijete ih pomoću šipke s magnetom može izvući iz vagona i staviti u odgovarajuće kalupe.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveni vlakić sorter”