Back
Previous product
Drvena slojevita slagalica - djevojčica Drvena slojevita slagalica - djevojčica Original price was: 29.50 €.Current price is: 17.70 €.
Next product
Lutkice za prste - plišane životinje Lutkice za prste - plišane životinje Original price was: 8.70 €.Current price is: 6.96 €.
drveni vlak dinosaurdrveni vlak dinosaur

Drveni vlak dinosaur

18.00 

Vrijeme je za početak nove avanture! Krenite na fantastično putovanje jedinstvenim vlakom u kojem je vozač pretjerano simpatični majmun. Tko zna kamo će te odvesti? Sigurno vam neće biti dosadno, društvo će vam praviti šareni dinosauri koji će se pobrinuti za vaše dobro raspoloženje. Sjajan set koji vješto spaja zabavu s učenjem. Bit će to odličan početak učenja o svijetu brojeva i boja. Svaki vagon je drugačiji dinosaur, kojem je dodijeljen jedan broj od 1-10. Vagoni se mogu spojiti uz pomoć plastičnih kuka pričvršćenih za svakog dinosaura. Fantastična igračka, koja će vašem djetetu pružiti puno nezaboravnih dojmova i olakšati učenje brojanja. U igri će mališan razvijati logičko razmišljanje i manuelne sposobnosti te poticati maštu. Žive boje i različiti oblici savršeno će stimulirati djetetovo osjetilo vida i dodira. Prekrasan set sigurno će ukrasti srce svakog malog istraživača.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Sigurna i brza dostava
  3. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96244
Opis

Nismo zaboravili ono najvažnije. Savršeno dobro znamo da je dobra igra sigurna igra. Cijeli set je pažljivo brušen na način da mališan ne dobije iverje u rukama. Savršena ideja za poklon.

Materijal: drvo s plastičnim elementima

Sadržaj seta: Lokomotiva i 10 vagona u obliku različitih dinosaura

Duljina cijelog vlaka: 80 cm

Lokomotiva: 7,5 cm x 2,5 cm x 6 cm

Dob djeteta: 3+

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveni vlak dinosaur”