Drveni set namještaja Pink White

33.40 

Kućica za lutke i uređenje prostora za buduće stanare u njoj san je mnogih djevojčica. Svaka igra zahtijeva pravu scenografiju. Komplet namještaja igru ​​će učiniti realističnom, a djetetova će mašta moći prijeći nove granice. Namještaj je uređen u bijelim i ružičastim bojama, što će se sigurno svidjeti svakoj djevojci. Igra s lutkama razvija maštu i potiče kreativnost, povećava manuelne i glumačke sposobnosti.
Zahvaljujući ovom jedinstvenom setu, dijete će lako opremiti cijelu kućicu za lutke. Drveni set namještaja Pink White se sastoji od drvenog namještaja za kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu i blagovaonicu. Namještaj u dnevnom boravku uključuje: trosjed, dvije fotelje, lampu i stolić. U kupaonici možemo smjestiti: kadu, umivaonik sa ogledalom i WC dasku. Kuhinja može biti opremljena sa: hladnjakom, pećnicom sa napom, ormarićem sa sudoperom i velikim regalom za knjige, dok će u blagovaonici biti veliki stol sa četiri stolice.
UKLJUČENO: stol, svjetiljka, foteljax2, kauč, tv na ormariću, hladnjak, štednjak s napom, sudoper s pećnicom, stolicax3, stol, spavaća soba krevet, ormarićx2, lampa x2, kozmetički stolić, umivaonik, kupka, WC

Opis

• IZRAĐENE OD DRVETA – drvene igračke su bezvremenski prijedlog koji će oduševiti svako dijete. Klasična ljepota drva i njegova trajnost oduvijek su ga činili visoko cijenjenim. Ova sirovina izgleda dobro i u prirodnoj boji i u boji, zahvaljujući činjenici da je igračka izrađena od drveta, sigurna je za svako dijete. Prirodna sirovina znači da čak i ako dijete uzme igračku u usta, neće imati kontakt s plastikom.
• POKRETNI ELEMENTI I DODACI – Ormari, hladnjak i ostali dijelovi namještaja imaju pomične elemente koji daju realističnost igri. Cjelina je izrađena s pažnjom na detalje iu djevojačkim bojama. Drveni set namještaja Pink White pristajat će u kućice za lutke gotovo svih proizvođača. Klasična ljepota drva i njegova trajnost oduvijek su ga činili visoko cijenjenim.

Dob: 3+

SPECIFIKACIJA
• boja: bijelo-ružičasta
• materijal: drvo
• broj elemenata: 22
• dimenzije u paketu (visina / širina / dubina): 21/21 / 14cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveni set namještaja Pink White”