Drveni set građevinski elementi 120 kom

47.78 

Drveni set građevinski elementi 120 kom uključuje drvene oblike s pravilno postavljenim rupama za njihovo spajanje. Svi se elementi mogu slobodno kombinirati s plastičnim vijcima i maticama. U setu su drveni ključ i odvijač. Čitav je načinjen sa sigurnošću, bez opasnih elemenata i oštrih rubova, a svaki je element prekriven bojom sigurnom za djecu.

Dostupno odmah
  1. Besplatna dostava iznad 70€
  2. Mogućnost osobnog preuzimanja
Šifra proizvoda: 96061
Opis

Robot, toranj ili helikopter? Drveni set građevinski elementi 120 kom. omogućuje vam da izgradite sve što vaša mašta predloži. Zahvaljujući našem setu, vaše će se dijete kretati u svijetu konstrukcije, zatezanja, spojnih elemenata i građevinskih vozila. Elementi će razvijati ručne vještine, ali prije svega maštu koja je osnova kreativnosti. Vaš će dijete imati priliku utjeloviti sjajan izum, zajedno možete stvoriti neograničen broj konstrukcija zbog kojih će igračka privlačiti sate zabave.

Građevinski elementi sastoje se od brojnih vijaka, matica i ravnih drvenih elemenata (različitih oblika) koji se mogu međusobno uparivati.

Set uključuje drvene oblike s pravilno postavljenim rupama za njihovo spajanje. Svi se elementi mogu slobodno kombinirati s plastičnim vijcima i maticama. U setu su drveni ključ i odvijač. Čitav je načinjen sa sigurnošću, bez opasnih elemenata i oštrih rubova, a svaki je element prekriven bojom sigurnom za djecu.

Set uključuje 120 elemenata:

-odvijač

-ravni ključ

-preko 110 građevinskih elemenata – vijci, matice i puno elemenata za zavrtnje.

Set je savršen dodatak stolovima s alatima za igračke i učinit će zabavu još zanimljivijom.

 

Certifikati: CE, EN71, SGS

Dimenzije pakiranja: 23x23x23 cm

Težina proizvoda: 1,5 kg

Materijal: Drvo

Dob djeteta: 3+

 

Dodatne informacije
Težina 1.5 kg
Dimenzije 23 × 23 × 23 cm
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drveni set građevinski elementi 120 kom”