Drvena magnetna lutka Mia

44.30 

Drvena magnetna lutka Mia s kompletom koji se sastoji od 37 odjevnih komada i magnetske lutke Mie. Pronađite najbolju modnu kombinaciju za ovu preslatku lutkicu!

Dimenzije: 26 x 26 x 5 cm

Namijenjeno za dob 3+ godine

SKU: 96057 Kategorija:
Opis

Zabavite se oblačeći Miu, magnetsku drvenu lutku. Komplet se sastoji od 37 odjevnih komada i magnetske lutke Mie. Pronađite najbolju modnu kombinaciju za ovu preslatku lutkicu!

Dimenzije: 26 x 26 x 5 cm

Namijenjeno za dob 3+ godine

Šifra dobavljača: 2802

 

Spoznajni razvoj

Razvoj spoznaje kod djeteta odvija se postupnim ovladavanjem sve složenijih shema i pojmova kao i misaonim operacijama te se odnosi na mentalne procese pomoću kojih dijete pokušava razumjeti svijet koji ga okružuje, sebi ga prilagoditi. Djetetov spoznajni razvoj odvija se kroz djetetovu aktivnu interakciju s okolinom, percepciju djetetova iskustva te kroz osiguravanje uvjeta za razvoj pozornosti i misaonih strategija.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. Vizualna percepcija je način na koji mozak procesira ono što vidimo, odnosno način na koji mozak interpretira, analizira i daje smisao onome što vidimo. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi. Vizualna percpecija važna je u svakodnevnom životu u različitim aktivnostima.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drvena magnetna lutka Mia”