Prikazuje se svih 19 rezultata

Kategorije

U dodacima za kuhanje vam nudimo širok spektar dječjeg posuđa i kuhinjskih pribora dizajniranih za poticanje maštovite igre i razvoj vještina. Ova paleta proizvoda obuhvaća sve od drvenog voća i povrća koje se može rezati, preko kuhinjskih aparata poput mikrovalnih pećnica i aparata za kavu, do tematskih setova poput slastičarnica i pizzerija. Svaki proizvod je pažljivo osmišljen kako bi potaknuo dječju kreativnost, omogućavajući im da istražuju različite aspekte kuhanja i posluživanja hrane u sigurnom i zabavnom okruženju.

Otkrijte čaroliju kulinarske kreativnosti s našom bogatom ponudom dodataka za kuhanje. Naši dječji kuhinjski pribori i posuđe savršeni su za male kuhare željne istraživanja i igre. 

 

Drvena vaga je idealan dodatak za svaku dječju kuhinju i potiče učenje i razumijevanje brojeva i mjera kroz igru. Drveno voće i povrće u kutiji te povrće u kašeti nude sjajnu priliku za učenje o zdravoj prehrani, dok djeca razvijaju fine motoričke vještine kroz “rezanje” i pripremu obroka.

 

Za slatkoljupce, stalak za sladoled i kamion za sladoled donose radost i uzbuđenje slastičarnice u vaš dom, omogućavajući djeci da kreiraju i poslužuju raznovrsne sladoledne poslastice. Drvena rođendanska torta savršena je za proslave i rođendanske igre, dok drvena mikrovalna pećnica i drveni aparat za kavu omogućavaju djeci da oponašaju svakodnevne kuhinjske aktivnosti odraslih.

 

Za male ljubitelje pizze, drvena pizza pruža sve potrebno za kreiranje vlastitih pizza majstorija.

 

Svaki proizvod dodataka za kuhanje izrađen je od visokokvalitetnog, ekološki prihvatljivog drveta, osiguravajući sigurnost i trajnost. Ovi setovi ne samo da potiču kreativnost i maštovitu igru, već i uče djecu o važnosti zdrave prehrane, suradnji i dijeljenju.

 

Pozivamo vas da istražite našu ponudu i odaberete savršene dodatke koji će obogatiti kulinarski svijet vašeg malog kuhara. 

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 33 €.