Dječja kuhinja Kruzzel 22115

139.60 

Djeca su prirodno znatiželjna o svijetu i vole oponašati druge. Uče kroz igru ​​i promatranje. Drvena kuhinja je fantastičan način da na atraktivan način provedete vrijeme za djecu koja se vole igrati kuće i pripremati obroke. Ova kuhinja je odlična ideja za otklanjanje dosade, pogotovo kada je vani loše vrijeme. Drvena kuhinja ima moderan izgled koji će cijeniti svaki kuhar u razvoju. Ima imitaciju dva plamenika na kojima možete kuhati ukusna jela. Nakon okretanja gumba, čut ćete karakterističan klik. Nakon što završite s obrokom, još morate oprati suđe u sudoperu. Kuhanje je potpomognuto svjetlećom lampom, zahvaljujući kojoj možete pripremati ukusna jela čak i kasno navečer. Igračka ima pomične elemente kao što su vrata i kvake, koji joj dodaju realizam. Vrlo je popularan među djevojčicama, ali zahvaljujući svojim univerzalnim bojama savršen je i za dječake. Štednjak s pećnicom spaja izvrsnu zabavu s učenjem. Bit će to izvrsna igračka za igru ​​s roditeljima ili vršnjacima. Proizvod je izrađen od izdržljivog drva. Materijal koji se koristi pozitivno utječe na trajnost i duljinu korištenja te na sigurnost i zdravlje djece.

Opis

Ova XL dječja kuhinja sa zvukovima, rasvjetom i mnogim dodacima oduševit će Vaše dijete! Uz kuhinju dolazi i LED lampa koja se može staviti ispod ormara, u ormar ili u pećnicu – izbor je na Vama! Rasvjeta će učiniti da se dijete osjeća kao u pravoj kuhinji, a učinak će biti još veći kada je prostorija mračna, a lampa će omogućiti djetetu da pripremi večeru za lutke, medvjedića ili svoje roditelje. Osim toga, plamenici u štednjaku proizvode zvuk škljocanja kada okrenete gumbe! Vaše dijete će biti oduševljeno – kuhinja će omogućiti mnoge sate zabave.

U paketu se nalazi i pribor za kuhara: grabilicu, žlicu za špagete, žlicu s šupljinama i lonac za tjesteninu, tavu i poklopac. Sudoper u štednjaku je uklonjiv, dijete/roditelj ga može napuniti vodom i oprati ‘prljavo’ posuđe nakon igre.

Dječja kuhinja je izrađena od visokokvalitetnog drva što bitno utječe na duljinu korištenja te sigurnost i zdravlje djece. Ovo je bezvremenski prijedlog koji će oduševiti svako dijete. Izuzetno pažljiva izrada, estetska obrada i pažnja na najsitnije detalje dodaju vrijednost i ugodan su oku. Kuhinja može uspješno obavljati i dekorativnu funkciju te ukrasiti dječju sobu. Igranjeu dječjoj kuhinji ne samo da pruža zabavu, već također razvija maštu i potiče kreativno razmišljanje, uči grupnoj suradnji i poboljšava socijalne i integracijske vještine. Povećava manuelne i glumačke vještine, a može postati i inspiracija i pridonijeti uspjehu budućeg kuhara. 

Dob: 3+

Lampa napajanje: 3 x AAA baterije (nisu uključene)

Dimenzije (širina/visina): 80/80,5/24cm

Težina seta: 12,7 kg

 


 

Dodatne informacije
Težina 7.3 kg
Dimenzije 64 × 34 × 16 cm
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječja kuhinja Kruzzel 22115”